Noslēpums ir atklāts: lūk kas jums ir jāieliek maciņā, lai vairotu bagātību

10. Karpas vai citas zivs zvīņas, kas pasniegta Ziemassvētku galdā. Šī paraža nāk no Rietumeiropas katoļiem ( tāpat kā iepriekšējā) – kas zina, varbūt zvīņas palīdzēs arī jums? Tāpat ieteicams ir sekot līdzi Austrumu kalendāram un katru gadu bagātībai likt makā tā dzīvnieka attēlu vai simboli kas pārvalda tekošos 12 mēnešus. ( piemēram, spalvu vai ko līdzīgu Gaiļa gadā u.tt.)

11. Ar sarkanu lentu pārsietas trīs ķīniešu monētas.

12. Naudas rūnas, hieroglifus un citus grafiskos simbolus, kas piesaista labklājību. Ļoti laba izvēle ir Fehu rūnas talismans, kas efektīvi akumulē finansiālo enerģiju.

13. Venēras un Jupitera simbolus, jo astroloģijā šīs planētas simbolizē pārticību.

14. Mazītiņu spogulīti – tas vairos jūsu labklājību. Galvenais – neaizmirsti to izņemt, kad maciņš būs kļuvis plānāks.

Ko nedrīkst likt makā bagātības vairošanai.

Kas tad nedrīkst atrasties makā, kuram ir uzdota misija – vairot jūsu bagātību? Viss, kam nav saistība ar naudu vai amuletiem:

talismanu lomai galīgi nav piemēroti čeki, biļetes, vizītkartes ar kuriem mums parasti ir piebāzts pilns maks;

LASI VĒL: Aptaukošanās “slepkavnieks”, tikai viena karotīte dienā un jūs atbrīvosieties no 15 kg mēneša laikā

nederīgas bankas kartes;

zāļu receptes, īpaši nederīgas – tās var neļaut jums izveseļoties un visa nauda aizies zālēm.

Vai drīkst naudas makā glabāt fotogrāfijas?

Tas nav viennozīmīgs jautājums un šeit galvenais ir – kas ir attēlots fotogrāfijā. Ja šī ir ļoti veiksmīgu un bagātu cilvēku fotogrāfija, kuri ir jūsu iedvesmotāji materiālajai labklājībai, tad, atšķirībā no jūsu tuvinieku fotogrāfijām, šī fotogrāfija būs pat pieņemama. Bagātais nabagāks nekļūs, bet jums var palīdzēt.

Bet tuvinieku fotogrāfijas makā nav tā labākā ideja- šāda fotogrāfija pārrauj naudas plūsmu. Turklāt tuvinieka fotogrāfiju nēsāt makā nav ieteicams arī tāpēc, ka uz tās attēlotais cilvēka būs vai nu skops, vai, gluži pretēji – naudu tērēs vieglprātīgi.

Bet ir iespējams arī vidusceļš: ja jūs ļoti gribiet tuvinieka fotogrāfiju savā makā, tad tikai to cilvēku, kurus jūs mīliet un gribiet aprūpēt, arī finansiāli.

Taču nedrīkst makā glabāt tādu ( pat ļoti mīļu) tuvinieku fotogrāfijas, kuri no jums pastāvīgi prasa naudu vai arī kādreiz ir bijuši par iemeslu jūsu finanšu situācijas sarežģījumiem. Tā dēļ jūs varat nonākt parādos. Vai jūs esiet gatavi nest tādu upuri, izlemt jums.

Kad tad labāk veikt naudas maka “apkopi”, lai piesaistītu naudu?

Naudas maka tīrīšanu veiciet dilstošā mēnesī: izsviediet visus nevajadzīgos papīrus. Augošā mēnesī labi ir sakārtot talismanus: naudas piesaistei ielikt jaunus, pārbaudīt jau esošos, kā arī veikt naudas piesaistīšanas rituālus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru