Noslēpums ir atklāts: lūk kas jums ir jāieliek maciņā, lai vairotu bagātību

 

Lai naudas maks pievilinātu naudu, to nekad nedrīkst atstāt tukšu. tajā vienmēr ir jāatstāj kas “sēklai.” Naudas mums trūkst vienmēr. Mēs strādājam vairāk un uzcītīgāk, bet naudas tāpat nepietiek.

Tas mūs ļoti sarūgtina, mēs zaudējam interesi par darbu, no daudz kā atsakāmies. Un pienāk brīdis, kad mēs apzināmies, ka strādājam tikai dzīvoklim  un pārtikai, jo nekam citam jau mums vairs nepietiek.

Cilvēki visos laikos ir veikuši maģiskos rituālus, ievērojuši noteikumus un sevišķas pazīmes, lai pievilinātu naudu.

Pēc naudas maka iegādāšanās, tajā uzreiz ir jāieliek naudiņa, ar domu, ka tās tur vienmēr būs ļoti daudz. Nauda ir jāsašķiro pēc nomināliem, jāsaliek uz vienu pusi. Nevajadzētu naudu locīt uz pusēm.

Lai naudas maks pievilinātu naudu, to nekad nedrīkst atstāt pilnīgi tukšu. Tajā vienmēr ir jāatstāj kas ”sēklai.”

Makā var turēt arī bankas kartes, tikai ne kredītkartes.

LASI VĒL: Pāvels Globa prognozējis lielu pārmaiņu periodu no 21. līdz 31. augustam trim zodiaka zīmēm

Tagad apskatīsim tādas lietas kā talismanus, kas makā piesaista naudu. Par laimi to ir diezgan daudz un  jebkurai gaumei.

Ko likt maciņa, lai turētos nauda.

Vienā no maka nodalījumiem var ielikt sekojošus talismanus:

1.Laimīgo banknoti – piemēram, vienu banknoti no jūsu rokās nonākušas lielas naudas summas vai bagāta cilvēka dāvanas. Bet vajag būt uzmanīgiem ar “vieglo” naudu – monētām un banknotēm ko esiet laimējuši vai atraduši. Šajā gadījumā ir jāpaseko līdzi kā reaģē jūsu budžets uz šādu naudas pieplūdumu. Var izrādīties, ka šī “haļava” par labu nenāk, un tad no pārējā nauda, kas nokritusi kā sniegs uz galvas ir jāatdod ubagiem, vai arī jānoskaita buramvārdi.

2. Retu kolekcijas monētu vai banknoti. Par labu naudas pievilinātāju tiek uzskatītas nesamainītas banknotes un monētas.

3. Banknoti, kuras sērijas numurs beidzas ar skaitli 8. vienkāršo lieliski būs, ja bez astoņi numurā būs vēl arī skaitļi trīs un deviņi.

4. Kaut ko no pākšaugiem – pupas vai pupiņas.

5. Svaigu vai kaltētu piparmētru, vai tās attēlu. Var arī uzpilināt pāris piparmētru eļļas pilītes. Tādā pat nolūkā var izmantot arī pačūlijas eļļu.

6. Viršu zariņu.

7. Ozolzīli – tiek uzskatīts, ka tajā koncentrējas materiālā enerģija.

8. Gabaliņu mārrutka saknes – ar tādu talismanu makā jūs nekad nevarēsiet pateikt, ka jums nekā nav. Vēlams, lai šis mārrutks būtu paša audzēts vai to būtu izaudzējis turīgs cilvēks. Glābs finansiālo situāciju ar mārrutku ir sena krievu tradīcija.

9. Četrlapu āboliņš.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru