Noņem jebkāda veida sāpes 5 minūšu laikā. Ir tikai jāzina, ar kuriem diviem orgāniem ir saistīts katrs pirksts!

Par ko tieši atbild mūsu pirksti?

Īkšķis ir saistīts ar kuņģi un liesu. Emocionālā plānā īkšķa masāža palīdz uzveikt depresiju un spēcīgu trauksmi. Iedarbojoties uz šo pirkstu var mazināt nervozitāti (piemēram, pirms svarīga notikuma) un var atbrīvot no galvassāpēm pēc smagas darba dienas. Tādu problēmu pamata simptomi organismā ir galvassāpes, nervozitāte, sāpes vēdera apvidū, problemātiska āda.

Rādītājpirkstu japāņi saista ar urīnpūsli un nierēm. Emociju plānā tāda tehnika palīdz saņemties, novērst neapmierinātību un uzveikt bailes Rādītājpirksta masāža veicina biežu urinēšanu, palīdz atbrīvoties no tūskas. Problēmas ar gremošanas sistēmu, zobu vai muskuļu sāpes, sāpes mugurā var būt simptomi urīnpūšļa vai nieru slimībām.

LASI VĒL: Kefīra kokteilis plakanam vēderam. Ne tikai veselīgi, bet arī garšīgi!

Vidējais pirksts ir atbildīgs par normālu aknu un žultspūšļa darbību. Emocionālajā plānā manipulācijas ar vidējo pirkstu atbrīvo no nenoteiktības, palīdz mazināt dusmas un noņemt aizkaitinājumu. Simptomi ir problēmas ar asinsriti kopumā, bieži sāp galva jebkurā daļā, nogurums, sāpes menstruāciju laikā un migrēnas.

Zeltnesis. Iedarbība uz zeltnesi aktivizē resnās zarnas un plaušu darbību. Emocionālajā plānā šī pirksta masāža palīdz domāt optimistiskāk, iegūt pārliecību par sevi, sajust iedvesmu un pārtraukt skumjas. Respiratorās saslimšanas ietilpst plaušu slimību simptomu sarakstā. Ādas saslimšanas, problēmas ar gremošanas sistēmu – tie traucējumi resnās zarnas darbībā.

Mazo pirkstiņu saista ar tievo zarnu un mūsu organisma motoru – sirdi. Emociju plānā mazā pirkstiņa masāža atbrīvo no trauksmes, noņem nervu spriedzi pirms svarīgiem notikumiem un sniedz pārliecību par saviem spēkiem. Par šo orgānu slimību simptomiem tiek uzskatītas sirds slimības, kaulu audu darbības traucējumi un sāpes kaklā.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru