Noņem jebkāda veida sāpes 5 minūšu laikā. Ir tikai jāzina, ar kuriem diviem orgāniem ir saistīts katrs pirksts!

Neticami, bet ar rokas pirkstu palīdzību tiek ārstētas visdažādākās slimības! Austrumu medicīnai šīs zināšanas piemīt nu jau vairākus tūkstošus gadu.

Jau no neatminamiem laikiem japāņi izmantoja vienkāršu, bet visai efektīvu tehniku, kas atbrīvoja cilvēku no kaitēm un palīdzēja novērst slimības.

Mūsdienās, kad interese par austrumu ārstēšanas metodēm ir daudzkārt pieaugusi, cilvēki ar pārsteigumu atklāj sev tādu punktu masāžu. Ar masāžas palīdzību var uzturēt savu veselību, iedarbojoties uz roku pirkstiem un kauliem.

LASI VĒL: Ābolu etiķa brīnumainā iedarbība uz mūsu ķermeni

Jāatzīmē, ka ķermeņa un iekšējo orgānu ārstēšana caur speciāliem punktiem rokās tradicionālajā ķīniešu medicīnā, japāņu medicīnā un Ajūrvēdā nedaudz atšķiras.

Japānā izsenis nostiprinājušās zināšanas par roku pirkstu un iekšējo orgānu saistību. Japāņi ir pārliecināti, ka katram rokas pirkstam ir saikne ar diviem citiem orgāniem. Ar tādas interesantas metodes palīdzību jau pēc pāris minūtēm var sajust ilgi gaidīto atvieglojumu.

Tad, kas tad īsti ir jādara? Patiesībā, šī metode ietekmē noteiktus mūsu ķermeņa orgānus, ja 3 – 5 minūtes tiek veikta masāža noteiktam pirkstam. Masējot nepieciešams mierīgi un dziļi elpot, pēc tam pamasēt abu roku pirkstus. Tāda procedūra noris ne ilgāk par trim minūtēm.

Šķir nākošo lapu un uzzini, kurš pirksts atbild par katru no orgāniem

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru