Nolēma uzdāvināt Šarlotei māsiņu. Keita Midltone ir ceturtā gaidībās

Lai kā ar arī tur nebūtu – no sirds vēlam viņiem laimi. Vairāki ārzemju izdevumi izteica minējumu, ka Keita Midltone ir ceturtā bērniņa gaidībās.

Par „interesantu stāvokli” Keitu tur aizdomās tādi izdevumi, kā amerikāņu žurnāls Life& Style un austrāliešu New Idea. Bet nav taču pagājuši pat 6 mēneši kopš prinča Luija dzimšanas. Par to, ka Keita Midltone ir stāvoklī slepšus paziņojis kāds Kensigtonas pilij pietuvinātais.

Pietuvinātais izstāstīja, ka Keita un Viljams jau visiem radiniekiem paziņoja par šo laimīgo faktu. Tomēr, oficiālais paziņojums tiks izdarīts krietni vēlāk. Šajā jautājumā Keita nemīl priekšlaicīgu sabiedrības uzmanību.

Tāpat arī pietuvinātais pastāstīja par to, ka Keita tāpat kā ar trim iepriekšējiem bērniem cieš no stipras toksikozes. Keita atteicās no alkohola un atkal ar lielu patiku izbauda kariju.

Keita un viņas vīrs Viljams vienmēr sapņoja par lielu bērnu pulciņu. Viljams gribēja piecus bērnu, tomēr Keita pateica, ka pietiks arī ar četriem. Pats Viljams izauga kopā ar brāli un saglabā ar viņu siltas un uzticības pilnas attiecības, to pašu var pateikt par Keitu un viņas māsu Pippu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru