Draugi atrunāja puisi pirkt galīgi nolaistu dzīvokļi, bet viņam bija savi plāni

Tika nopirkts standarta, šausmīgi nolaists, 2 istabu dzīvoklis.

Koka grīdas, koka logi, padomju gāzes apkures sistēma, sienas vannas istabā un virtuvē izkrāsoti zilā krāsā… nu, un tā tālāk …

Vārdu sakot viss bija kā “pienākas”.

Tika nolemts veikt remontu – kapitālu un uzreiz! Izgāzt visas sienas, izlauzt grīdu, atstāt tikai pašu “kasti”, visu uztaisīt no jauna, tā sakot uzcelt no nulles. Visam darba apjomam bija ieplānoti 4 mēneši. Principā pēc 4 mēnešiem es arī ievācos, tikai vēl 2-3 mēmešus iekārtoju un pirku mēbeles.

Bet te man varētu būt sirdslēkme…

Dzīvoklis ir paredzēts vienam cilvēkam (jaunajam cilvēkam:)), tāpēc plānojums tika projektēts, ņemot vērā manus paradumus, dzīvesveidu, gaumes un vēlmes …

Lai palielinātu telpu, tika nolemts atvērt virtuvi un savietot ar zāli, pieliekamo palielināt uz izstieptas guļamistabas rēķina un izgatavot garderobi (lai pavisam atbrīvotos no skapjiem), palielināta maziņā vannas istaba.

Es jau zināju, kas un kur stāvēs, tāpēc plānošana bija maksimāli pārdomāta.

Flīžu uzlikšanas skice vannasistabā.

Uzreiz atzīstos…Tas nav galīgais rezultāts, bet aptuveni 1-2 mēneši pēc remonta beigām. Tas ir tikai pamats turpmākai iekārtošanai. Ar dekoru es izlēmu nodarboties procesā, nepiebāžot dzīvokli ar neapdomīgi IKEA veikalā nopirktajiem sīkumiem, bet ar pārdomātiem priekšmetiem, kuriem ir mana personiska vērtība un atmiņas.

Un vēl, es nepretendēju uz nomināciju “Pats ekskluzīvākais interjers”, šis ir mans pirmais remonts, mans pirmais dzīvoklis. Plānojums, krāsa, stils… ir manis izvēlēti, un priekš manis .

Un te ir tas, ko mēs redzam rezultātā..

Šķir nākošo lapu un aplūko gala rezultātu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru