Nezini, ko dāvināt 8.martā? Lūk, TOP 10 dāvanu ideju mīļotajai sievietei, kolēģei, draudzenei, mammai

5. Apakšveļa, apģērbs, apavi – šādas veltes var pasniegt tikai tuvākajām sievietēm.

6. Saldumi – universāla dāvana. Saldumi, kūciņas, ar rokām gatavotu zefīru dāvanu komplekti, piparkūkas – to visu var dāvināt gan kolēģēm, gan draudzenēm un mīļotajai sievietei.

7. Grāmatas, biroja piederumi un radošas lietas. Šāda dāvana ir piemērota gan kolēģēm, gan draudzenei, gan māsai. Galvenais zināt, kas viņām patīk – iemīļota autora grāmata, komplekts zīmēšanai vai izšūšanai.

 8. Rotas. Lielākajai daļai sieviešu patīk rotaslietas. Tās var būt dārgas un vērtīgas rotas, ko dāvāt tuvām un dārgām sievietēm, vai skaisti bižutērijas izstrādājumi sievietēm, kas tev nav tik tuvas.

9. Sporta inventāru novērtēs tās dāmas, kam patīk fiziskās aktivitātes. Tās var būt fitnesa aproces, skaistas sporta formas komplekts, spilgtas hanteles, tenisa raketes, skrituļslidas, velosipēds. Tāpat fiziski aktīvas sievietes būs sajūsmā abonementu baseinā vai sporta zāles apmeklējumam.

LASI VĒL: Šos 7 priekšmetus nevajadzētu dāvināt, un saņemt kā dāvanas, izstāstīsim kāpēc

10. Pašu rokām darinātas veltes. Bērni var iepriecināt savas mammas un vecmammas ar zīmējumiem, apsveikuma kartītēm, amatniecības darbiņiem. Vēršamies pie jums, bērni – jūs varat uzzīmēt skaistu plakātu un pakārt to virtuvē, lai 8.marta rītā mamma to redzētu. Pagatavojiet visai ģimenei svētku brokastis, izdrukājiet mammas fotoattēlus un izveidojiet albumu ar parakstiem vai ierakstiet video, izveidojiet slaidrādi vai multfilmu par mammu. Vēl viena jauka iespēja ir uzrakstīt eseju “Kāpēc es mīlu savu mammu”. Arī vecmāmiņas, starp citu, ļoti priecāsies par šādu sirsnīgu dāvanu.

Avots: strana.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru