Četrdesmit piecus gadus veca sieviete, kas dzemdējusi septiņus bērnus, izskatās tā pat kā viņas meita

Amerikāniete Džesika Enslova četrdesmit piecu gadu vecumā izskatās ne sliktāk kā viņas vecākā meita. Turklāt sieviete dzemdējusi un izaudzinājusi septiņus brīnišķīgus bērnus. Ar saviem jaunības, slaiduma un pievilcības noslēpumiem sieviete dalās savā instagram kontā.

LASI VĒL: Pētījums apstiprina – vientuļās mātes audzina lieliskus bērnus. Mammas – šīs pasaules supervaroņi!

Sava bloga rakstīšanu Džesika sāka pēc jaunākā bērna piedzimšanas. Savus sekotājus sieviete pārsteidz ar neticami slaidu un stingru figūru, kas neliecina, ka viņa septiņas reizes kļuvusi par māti.

Enslova atzina, ka pēc pirmā bērna dizmšanas, meitas Alīsijas, viņa kļuva ļoti apaļīga. To saprotot, sieviete gandrīz nonāca dziļā depresijā. Bet pēc tam, viņa saņēmās un sāka sakārtot savu ķermeni. Sāka Džesika ar sportu un pareizu uzturu.

Pēc otrā bērna dzemdībām, viņa nekavējoties atgriezās sporta zālē. Džesika spēja ātri atgriezt savu “pirms grūtniecības” figūru.

Pēc piektā un sestā bēna piedzimšanas, sieviete lika lielu uzsvēru uz kardio. Tāpēc lielāko daļu laika tajā periodā viņa pavadīja uz skrejceliņa, laiku pa laikam veicot vienkāršus spēka vingrinājumus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru