Nepieņem šīs dāvanas: 7 lietas, kas nes neveiksmi

0

1. NAZIS

Naži, šķēres un jebkuri citi tāda veida priekšmeti cilvēkam ir jāiegādājas pašam. Asie priekšmeti uzkrāj pārāk daudz negatīvās enerģijas. Ja gadījumā dāvinātājs tiešām ļoti uzstāj, lai Tu šo dāvanu pieņemtu, tad pamēģini to no viņa nopirkt, kaut vai par tīri simbolisku samaksu.

2. PULKSTENIS

Šis priekšmets skaita laiku, it kā jau nekas īpašs, taču pulksteņi mēdz arī apstāties, tāpēc, lai šī dāvana nesimbolizētu laimīgas dzīves beigas, saņemot ko šādu, Tev arī noteikti vajadzētu to no dāvinātāja par kādu niecīgu summu atpirkt.

LASI VĒL: Šos 7 priekšmetus nevajadzētu dāvināt, un saņemt kā dāvanas, izstāstīsim kāpēc

3. MAKS

Pieņemot dāvanā tukšu maku, Tu riskē palaist prom savu naudas veiksmi. Kaut vienai monētiņai, bet tajā noteikti ir jābūt kaut kādai naudas summai, pretējā gadījumā – no šādas dāvanas vajadzētu atteikties.

4. KABATLAKATS

Ļoti daudzās pasaules valstu kultūrās kabatlakatiņus ir pieņemts dāvināt uz bērēm. Šis priekšmets ir cieši saistīts ar asarām un skumjām, tāpēc nekādu veiksmi tas noteikti nenesīs, un papīra kabatlakatiņi taču ir daudz praktiskāki.

5. PĒRLES

Šāda dāvana var piesaistīt bēdas, zaudējumus un slimības. Daudzās pasaules valstīs pērles simbolizē atraitņu un bāreņu asaras.

6. SPOGULIS

Spogulis ir pārāk mistisks priekšmets, lai ar vieglumu to dāvinātu un pieņemtu. Tiek uzskatīts, ka tas var atņemt skaistumu, jaunību un dzīvesprieku. Īpaši vajadzētu uzmanīties no antikvāriem spoguļiem.

7. CIMDI

Ar cimdiem ir saistīti ļoti daudzi maģiski rituāli, kuru mērķis ir personības vadīšana, tāpēc cimdus arī labāk būtu nepieņemt kā dāvanu.

zelt

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru