5 seksa pozas laimīgiem un baudpilniem Ziemassvētkiem

Nezināt, ko uzdāvināt partnerim? Zināt, ko dāvināt, bet gribat šos Ziemassvētkus aizvadīt īpaši karsti un seksīgi? Kamasutra piedāvā izcilas pozas, kas derēs gan mierīgākiem mīlniekiem, gan tiem, kam patīk pārbaudīt sava organisma spējas. Turklāt, ja iesaistīsiet seksa rotaļlietas, izklaidei piešķirsiet papildu baudas aspektu. Turpinājumā Jūsu uzmanībai – 5 seksa pozas laimīgiem un baudpilniem Ziemassvētkiem.

seksa rotaļlietas

Foto: Shutterstock.com

Ziemassvētku zeķes piepildīšana

Piešķiriet misionāru pozai svētku noskaņu, nedaudz improvizējot un izmantojot seksa rotaļlietas, izklaidei piešķirot vēl patīkamāku rezultātu! Apgulieties uz muguras līdz ar gultas malu, paceļot kājas 90 grādu leņķī, Jūsu partneris tās nedaudz noliec uz sānu un “ieiet” Jūsos, stāvot kājās. Cieši kopā turētas kājas rada īpaši ciešu sajūtu Jūsu vagīnā, kas radīs papildu baudu vīrietim, savukārt, lai Jūs gūtu vēl lielāku baudu, izmantojiet kvalitatīvu anālo spraudni, piemēram, “Black Velvets” no seksa rotaļlietu ražotāja You2Toys. Lietojot “butt plug”, izmantojiet piemērotu lubrikantu!

Salatēva klēpja deja

Apsēdiniet partneri ērtā krēslā vai dīvānā tā, ka viņš var atlaisties, atspiest muguru pret atzveltni. Sāciet “priekšnesumu” ar striptīzu un, kad jau būsiet bez biksītēm, turpiniet ar īpaši erotisku “klēpja deju”, atverot viņa bikšu priekšu, izvelkot locekli un ieslidinot to sevī, atrodoties ar muguru pret partneri. Turieties stabili ar pēdām uz grīdas, nedaudz pieliecoties uz priekšu labākam līdzsvaram, turpinot šūpot gurnus un veidot ar tiem “astotniekus”, vienlaikus kustoties pa locekli augšup-lejup un laiku pa laikam sasprindzinot intīmos muskuļus. Atcerieties ieliekt muguru, lai Jūs izskatītos pēc seksīgas kaķenes! Dodiet viņam iespēju Jūs iedrošināt dejas laikā – pa rokai nolieciet vibratoru – “burvju nūjiņu” – “Aurora” no seksa rotaļlietu ražotāja Toy Joy!

Seksīgās kamanas

Atrodiet kādu galdu vai dīvāna atzveltni, kas būtu partnera gurnu augstumā, apgulieties uz tās ar vēderu tā, lai kājas paliktu “karājamies” pāri malai. Jūsu partneris tur Jūs aiz gurniem, paceļot Jūsu kājas sev gar sāniem uz aizmuguri gluži kā kamanu slieces. Izjāde ar ziemeļbriedi Rūdolfu šeit nestāvēs klāt ne tuvu! Lai Jūs gūtu lielāku baudu, izmantojiet klitoru stimulējošu seksa rotaļlietu, ko nebūtu nepieciešams pieturēt. Lielisks variants ir “uzvelkamais” klitora vibrators “Venus wireless Butterfly” no California Exotic Novelties.

seksa rotaļlietas

Foto: Shutterstock.com

Tehnoloģiskais 69

Iekārtojieties pozā 69, bet uz sāna. Ieslidiniet sevī olas veida vibratoru (piemēram, “Bad Kitty Egg Vibe” no You2Toys ar tālvadības pulti ērtākai kontrolei) un pasniedziet partnerim mini vibratoru (“Flensi” ar samtainu pārklājumu vai kādu citu), kuru viņam jāizmanto klitora stimulācijai. Tajā pat laikā uzvelciet partnerim locekļa gredzenu (īpašai baudai izvēlieties gredzenu, kam ir arī daļa sēkliniekiem un vibrācija, piemēram, “Bad Kitty Cockring Smoke” no You2Toys) un masējiet viņa locekli ar labi lubricētu masturbatoru (papildu baudai izvēlieties masturbatoru ar vibrāciju, piemēram, “VIbrating Lady”). Ja partneris atbalsta un izbauda anālās rotaļas, izmantojiet prostatas masažieri vai anālo spraudni (lieti noderēs prostatas masažieris-anālais spraudnis ar vibrāciju “Lover”), kamēr sniedzat viņam neaizmirstamu minetu!

Ziemassvētku sprādziens

Šī uzlabotā misionāru poza ir piemērota drosminiekiem, kam patīk pārbaudīt organisma robežas. Apgulieties uz muguras, galvu atlaižot pāri gultas malai un nodarbojoties ar seksu, līdz acu priekšā sāk parādīties aplīši, kas notiek galvā satekot asinīm. Papildu baudai izmantojiet vibrējošu locekļa gredzenu ar klitora stimulatoru, piemēram, “Rabbit” no zīmola Smile, un krūšu galu stimulācijai – ar ķēdīti savienotus krūšu galu knaģus, piemēram, “Pionijas” no You2Toys. Ķēdīte lieti noder papildu baudai, partnerim vai Jums to saņemot zobos un viegli pavelkot.

seksa rotaļlietas

Foto: Shutterstock.com

Seksa rotaļlietas izklaidei Ziemassvētkos par izdevīgām cenām

Izmantojiet iespēju iegādāties rakstā minētās un vēl daudzas citas rotaļlietas un intīmās higiēnas preces interneta veikalā Supersex. Izdevīgas cenas, ērta piegāde un pilnīga konfidencialitāte garantēta! Ienāciet Supersex un sagatavojieties līdz šim karstākajiem Ziemassvētkiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru