Nekad šādi nebiju vistu gatavojusi! Vīrs un bērni lūgtin-lūdzās, lai taisu vēl un vēl

Pagatavošana

Nomazgā vistas fileju, nosusini un sagriez gabaliņos. Pieber sāli, pievieno sodu, samaisi.

2

Uzlej gaļai citronu sulu, pievieno kartupeļu cieti un atkal samaisi. Ļauj 20 minūtes ievilkties, un pēc tam katru gabaliņu apviļā miltos.

3

Nagetus cep kārtīgi uzkarsētā pannā, līdz izveidojas zeltaina garoziņa.

Uz pannas fileja uzpūšas burtiski acu priekšā, sanāk kraukšķīga, bet tajā pašā laikā pasakaini sulīga. Gribas to ēst, nesagaidot piedevas! Vistas nageti mājas gaumē ideāli saskan ar svaigiem dārzeņiem vai arī saldskābo mērci.

LASI VĒL: Tagad vistas karbonādes varēsi neapvārtīt miltos

Nepalaid garām iespēju pacienāt draugus ar šo apetilīgo ēdienu!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru