Visideālākā sieviete savam vīrietim pēc Zodiaka zīmes. Esi visideālākā savam vīrietim

0000Kas ir ideāla sieviete pēc Zodiaka zīmes? Laba saimniece, gādīga sieva, uzticīga dzīvesbiedre, nepārspējama mīļākā, lieliska sabiedrotā? Laikam, ka kaut reizi, bet par to ir aizdomājies katrs vīrietis.

Un katram vīrietim ir savs prasību saraksts, kuram ir  jāatbilst viņa ideālajai sievietei. Auns, Skorpions, Jaunava, Lauva, Zivis, Ūdensvīrs, Dvīņi, Vēzis – katrai sievietei ir savas stiprās un vājās puses un, izpētot raksturu pēc Zodiaka zīmes, būs iespējams noteikt, vai viņa jums der un, vai jums kopā ar viņu būs interesanti un labi.

LASI VĒL: Vīrs un sieva, kuri bija precējušies 70 gadus, nomira ar 20 minūšu starpību

Auns

Sieviete-Auns ir ambicioza, jūtīga un par sevi pārliecināta dāma, kura necietīs neuzmanīgu attieksmi pret sevi un nepiedos nodevību un rupjību. Vīrietim viņa būt ceļazvaigzne, kas darīs visu, lai vīrietis iegūtu cieņu un augstu stāvokli sabiedrībā.

Auns dažreiz var likties vētrains un tāds, kas bieži iemīlas, tomēr tas tā nav. Ja Auns mīl, tad uz visiem laikiem. Cilvēces skaistā dzimuma pārstāve, kura pēc Zodiaka zīmes ir Auns – ir seksīga un jūtīga, skaista un kopta, mīļa un noslēpumaina.

Vērsis

Tādai meitenei laulība ir viena no svarīgākajiem mērķiem dzīvē. Viņa rūpīgi izvēlas laulāto, un viņa tiek uzskatīta par lielisku sievu. Toties, ja vīrietim, kurš ir kļuvis par viņas vīru, radīsies vēlme laulību šķirt, tad to izdarīt būs ārkārtīgi grūti.

Vērsis prot lieliski nogludināt asos stūrus, risināt problēmas un konfliktus, izvairoties no strīdiem un nesaskaņām. Tāda meitene mājas veidos mājīgas un siltas, toties pretī prasīs cieņu un materiālo labklājību.

Dvīņi

Radošā un sapņainā dvēsele – Dvīņi. Sieviete-Dvīnis ir lieliska saimniece, gādīga māte. Visam pieiet radoši un ar fantāziju, tāpēc ar viņu nebūs garlaicīgi.

Dvīņi būs ļoti prasīsi pret materiālo pusi, jo, atdodot sevi visu, vēlas saņemt pretī to, kas pēc viņu domām ir ļoti svarīgi. Jebkurā gadījumā Dvīņi tiek uzskatīti par lielisku variantu ilgtermiņa attiecībām un laulībām. Turklāt Dvīņi ir ļoti skaistas meitenes, kuras rūpējas par savu ārējo izskatu.

Turpinājumu meklējiet nākošajā lapā 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru