Nav iespējams atrast neko sliktāku par šo gaļu – ja jums ir svarīga sava veselība, noteikti izslēdziet to no sava uztura!

Visbīstamākā gaļa!

Ēst vai neēst gaļu – tas ir katra paša lēmums. Ir cilvēki, kas ietur striktu veģetāriešu diētu un pat prāta nevar iedomāties, ka ēstu, piemēram, svaigi pagatavotu steiku, bet citi atkal ar lielāko prieku katru dienu uzturā lieto jebkādus gaļas produktus.

Taču tiem, kas izvēlas gaļu, ieteicams izvēlēties tādu, kas nav pati kaitīgākā veselībai. Jūs apmēram varat iedomāties, kura tā ir?

Nav sliktāka gaļas produkta par cūkgaļu. Salīdzinājumā ar cūkgaļu, liellopgaļa, jēra gaļa, putnu gaļa, brieža gaļa, trušu gaļa – tās visas ir daudz ekoloģiskākas un veselīgākas.

Diemžēl sulīgā un šķietami gardā cūkgaļa ir visdažādāko slimību avots. Ja arī jūs vēlaties nodzīvot līdz sirmam vecumam un ar labu veselību, ieteicams cūkgaļu no sava uztura izslēgt pilnībā.

Cūkgaļas sastāvā ir toksiskas sastāvdaļas: tauki, gļotas, histamīns, bīstamie hormoni, kā arī vielas, kuras, nokļuvušas cilvēka zarnās, sāk pūt.

Cūkgaļa kļūst par visdažādāko infekciju avotu, ādas slimību avotu, rada artrītu, artrozi, kā arī pat izmaiņas cilvēka hormonālajā fonā. Zinātne spēj paskaidrot daudz ko.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru