Nav iespējams atrast neko sliktāku par šo gaļu – ja jums ir svarīga sava veselība, noteikti izslēdziet to no sava uztura!

Lūk, vismaz 9 argumenti, kas liks jums uz visiem laikiem atvadīties no cūkgaļas!

  1. Cūkgaļā ir augšanas hormons, kas var radīt cilvēka organisma darbības traucējumus. Šī svešā hormona iedarbības rezultātā notiek patoloģiski procesi: aptaukošanās, labvēlīgu un ļaundabīgu audzēju veidošanās.
  2. Cūkgaļa satur histamīnu – tas alerģiju radošs kairinātājs. Apendicīts, furunkulozes un holecistīta veidošanās, dermatīts, ekzēma – tās visas ir histamīna iedabrības sekas uz cilvēka organismu.
  3. Cūku asinis ir bagātas ar onkogēnām vielām, specifiskiem eritrocītiem, kas darbojas kā vēža šūnu veidotāji.
  4. Desās ļoti bieži iespējams sastapt gripas vīrusu, kas produktā nokļūst no dzīvnieka plaušām. Bieža cūkgaļas lietošana uzturā var palielināt iespēju saslimt ar gripu.
  5. Cūkgaļa ir vistreknākā gaļa, kas var veicināt cilvēka aptaukošanos. Starp citu, aptaukošanās risks palielinās brīdī, kad cūkgaļa tiek ēsta stresa situācijās.
  6. Cūkgaļa ir ļoti toksiska, jo tā satur bīstamus kacerogēnus un pēc sava kaitīguma diži neatpaliek no alkohola un cigaretēm. Ir aizdomas, ka cūkās esošās kancerogēnās vielas atrodamas dzimumu hormonos.
  7. Cilvēka un cūkas gaļa pēc struktūras ir ļoti līdzīga, jo tajās ir vesela virkne anatomisku un bioķīmisku sakritību. Taču cūkām ir maz muskuļu un kaulu, bet ir vairāk tauku un saistaudu.
  8. Cūkas ļoti bieži slimo, tādēļ jūs nekad nevarat būt pārliecināti, vai ēdat vesela vai slima dzīvnieka gaļu.
  9. Nemitīga saindēšanās ar toksīniem, kas atrodami cūkgaļā, provocē problēmas ar sirdi un var kļūt par cilvēka insulta iemeslu. Cilvēka ķermenī, kas regulāri uzturā lieto cūkgaļu, izveidojas labvēlīga kaitīgo baktēriju attīstības vide.

Visas slimības – tā ir aizsargspēju mobilizācija, kas vērsta pret toksīniem vai bojājumiem, kas radušies pēc tam, kad organismā nonākuši toksīni.

Daudzi uzskata, ka cūkgaļa ir pārsteidzoši garda gaļa, taču tas ir tikai pieradums pie šī produkta, kuru ir iespējams mainīt.

Ja jūs bērnu jau kopš bērnības mācīsiet pariezi un pilnvērtīgi ēst, nebūs pēcāk jāsaskaras ar veselības problēmām.

Ēst vai neēst gaļu – tas ir katra paša lēmums. Ir cilvēki, kas ietur striktu veģetāriešu diētu un pat prāta nevar aptvert, ka ēstu svaigi pagatavotu steiku, bet citi atkal ar lielāko prieku katru dienu uzturā lieto jebkādus gaļas produktus.

Noteikti dalieties arī ar citiem lasītājiem!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru