Cik ātri jūs iemīlaties atbilstoši jūsu Zodiaka zīmei

Auns

Jūs ļoti ātri iemīlaties. Jūs dievināt piedzīvojumus, jaunumus un elpu aizraujošus iespaidus. Un, kad jūs kādā iemīlaties, tas notiek zibenīgi, un ar visu kaisli. Tomēr, kad attiecību sākuma stadija beigas, jūs no tām aizejat, jo baidāties no pienākumiem.

Vērsis

Jūs iemīlaties ātrāk par visām pārējām Zodiaka zīmēm. Jums ir liela, atvērta sirds, un jūs vienmēr meklējat partneri, kuram varat to pasniegt. Jūsu greizsirdība var traucēt jums stipri iemīlēt izredzēto, tomēr jūs nespējat traucēt jūtām jūs pārņemt.

Dvīņi

Dvīņi, jūs esat pārāk aizņemti, lai sevi iepazītu, nemaz nerunājot par to, lai iepazītu kādu citu. Jums ir aktīva sabiedriskā dzīve, pievilcīga daba un daudz romantisku iespēju. Jūs vienkārši vēl nezināt, ko jūs vēlaties, un, kamēr to nenoskaidrosiet, nevarēsiet ātri iemīlēties.

Vēzis

Jūs iemīlaties ātri un viegli. Jūs dzīvojat harmonijā ar savām emocijām un pārdzīvojumiem, kas ļauj jums sajusties dzīviem un mundriem. Un, lai arī jums pagātnē ir nodarīts pāri, tas netraucē jums ātri iemīlēties.

Lauva

Jūs esat ļoti sirsnīgs un mīlošs cilvēks. Tomēr jums ir ārkārtīgi nepieciešams kontrolēt visu un visus, un jūs traucējat sev iemīlēties tāpēc, ka meklējat iemeslus, kāpēc partneris nav jums pietiekoši labs.

Jaunava

Kad lieta nonāk līdz randiņiem, jūs pārņem milzum daudz šaubu un negatīvu domu, līdzīgas tam, ka attiecības cietīs neveiksmi un būs velta laika tērēšana utt. Jūsu tieksme paredzēt turpmākos notikumus un meklēt problēmas tur, kur to nav, rada grūtības jums iemīlēties.

Svari

Jūs neiemīlaties ātri, bet arī nebremzējat ceļā uz mīlestību. Sākumā jūs esat nedaudz apjukuši, kad cenšaties noskaidrot, vai jūsu partneris ir jūsu pūliņu un cenšanās vērts, bet tiko jums tas ir kļuvis skaidrs, jūs metaties ar galvu iekšā jūtās.

Skorpions

Tāpat kā Lauvai, jums ir daudz brīnišķīgu īpašību. Jūs esat kaislīga, aizraujoša un pievilcīga personība. Bet jūs esat arī noslēgti, greizsirdīgi un spītīgi. Jūs nevēlaties izrādīt savu sirdi vispārējai apspriedei, jū vēlaties, lai jūsu partnera pieķeršanās būtu acīmredzama un garantēta. Jūsu vajadzība pēc tā, lai viss notiktu pēc jūsu prāta ir iemesls, kāpēc jūs bieži atturat sevi no lēciena iekšā jūtās.

Strēlnieks

Jūs dievināt mīlestību. Jūs piesaista spilgti pārdzīvojumi, tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka nav vajadzīgs ilgs laiks, lai kādu iemīlētu. Jūs esat ļoti optimistiski, un pārāk aizraujaties ar partneru, bet lielākoties, ja esat atraduši pareizo cilvēku, jūs ātri viņā iemīlaties.

Mežāzis

Jūs esat vislēnākā zīme mīlestībā, galvenokārt tāpēc, ka tad, kad lietas aiziet līdz mīlestībai, jūs esat neticami spītīgi. Jūs sevi pārliecināt, ka jums vajag izvēlēties veiksmīgu karjeru, un nevis attiecības. Tomēr kopā ar pareizo cilvēku jūs, bez šaubām, varat apvienot attiecības un darbu. Tāpēc dodiet mīlestībai iespēju.

Ūdensvīrs

Kad jūs esat iemīlējušies, jūs esat gluži kā eņģelis. Jūs esat godīgi, uzticami, koncentrējušies uz svarīgām lietām un ļoti aizraujoši. Bet jums ir vajadzīgs daudz laika, lai iemīlētos, jo jūs paši sevi bremzējat. Jūs iemīlaties lēni tāpēc, ka noslēdzat sevi no cilvēkiem, pret kuriem kaut ko jūtat, baidoties, ka pazaudēsiet kontroli un tiksiet ievainoti. Lai kā arī būtu, jūs cīnīsieties ar iemīlēšanos, kamēr neatslābināsieties un neļausiet vaļu jūtām.

Zivis

Jums nav grūti iemīlēties kādā jūsu līdzjūtības un jūs pārpildošā maiguma dēļ. Bet jūs viegli novērš jaunas, aizraujošas perspektīvas. Tādā veidā jums nav iespēju sasniegt spēcīgu iemīlēšanos, jo jūs vienmēr novēršaties uz kaut ko jaunu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru