Naids zodiaka zīmju starpā – ar kuru zīmi labāk neiepīties?

Nepatika un nesadzīvošana cilvēku starpā bijusi jau kopš laika gala, turklāt neviena zodiaka zīme nevar būt izslēdzama, jo mēs katrs laiku pa laikam uz kādu dusmojamies.

Nemēdz būt ideālu cilvēku. Laiku pa laikam cilvēki starpā izveidojas kaut kādas nesaskaņas vai strīdi, turklāt nevienu zodiaka zīmi nevar nosaukt par izņēmumu, jo mēs visi mēdzam uz kādu dusmoties.

Daudziem cilvēkiem vienkārši nesaskan, jo viņi ir ārkārtīgi atšķirīgi. Zināšanas par to, kāda mēdz būt katra zodiaka zīme, palīdzēs jums saglabāt kaut vai ciešamas attiecības. Par naidīgumu jo īpaši būtu vērts zināt.

Auns

Auni necieš cilvēkus, kas ir gausi un tos, kas cenšas valdīt pār citu cilvēku jūtām. Auniem un Zivīm nevar izveidoties abpusējas simpātijas. Šīs zīmes pārstāvji var rēķināties tikai ar neitrālām eksistēšanas jūtām, apzinoties, ka viens otru nekad nesatiks.

Vērsis

Vēršiem, lai viņus sanaidotu, nepieciešams patiešām labs iemesls. Viens no šādiem iemesliem ir pilnīga vienaldzība. Šie cilvēki nespēj pieļaut faktu, ka viņiem netiek pievērsta uzmanība. No visām 12 zodiaka zīmēm, vissaasinātākās attiecības Vēršiem ir tieši ar Auniem un Dvīņiem. Ar šiem cilvēkiem Vēršiem nav pa ceļam.

Dvīņi

Dvīņi neprot ienīst citus, taču viņi ļoti viegli spēs atteikties no cilvēkiem, kas viņiem neinteresē. Viņiem visgarlaicīgākie šķiet Mežāži, kas vienmēr ir ļoti uzmanīgi un nemitīgi baidās eksperimentēt. Šiem cilvēkiem savā starpā nav teju nekā kopīga.

Vēzis

No sākuma varētu šķist, ka Vēžiem nav nekādu iemeslu kādu ienīst, taču viņiem ir ļoti grūti komunicēt ar patmīlīgiem cilvēkiem. Visbiežāk viņi uzskata, ka šāda veida cilvēki ir Lauvas, Skorpioni, reizēm pat Svari. Ar šiem cilvēkiem Vēžiem mēdz rasties nesaskaņas un pat molekulāra nesaderība.

Lauva

Lauvām parasti par sāncenšiem kļūst tie, kas kaut kur ir labāki par viņiem. Ja Lauva ir uzvarējusi godīgā cīņā, tad jūs riskējat kļūt par viņu ienaidnieku. Principā, šī zodiaka zīme, neskatoties uz viņas vēlmi un tieksmi valdīt, kā arī izteiktajām egoisma pazīmēm, viņi ātri nogurst no Skorpioniem un Mežāžiem, tādēļ viņiem arī var nesaderēt kopā. Šādos gadījumos bieži gaidāmas nepatikšanas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru