Naids zodiaka zīmju starpā – ar kuru zīmi labāk neiepīties?

Jaunava

Jaunavas, neskatoties uz zodiaka zīmēm, necieš egoistiskus un lecīgus cilvēkus, kuriem patīk tēlot un līdz galam kaut ko nestāstīt. Visvieglāk ir pateikt, ar ko Jaunavām nav problēmas, nekā pieminēt to, ar ko viņiem ir. Visgrūtāk atrast kopējo valodu Jaunavām ir ar Svariem, Strēlniekiem un Zivīm.

Svari

Svariem teju visi cilvēki ir draugi, taču nesaskaņas var rasties ar tiem, kas nosoda viņu bezatbildību un vētraino dabu. Tie noteikti ir Vēži un Jaunavas. Svariem veiksmīgi izdodas izturēt un paciest dažādas nepatīkamas sarunas, uzmācīgus jautājumus, tādēļ viņi ātri piedod šīm divām zodiaka zīmēm.

Skorpions

Sarežģītajiem Skorpioniem ir tik pat sarežģīti kontaktēties ar Strēlniekiem. Skorpioni pēc dabas ir ļoti īpašnieciski, kas var slikti ietekmēt ne tikai draudzību, bet arī mīlestību. Ar laiku (reizēm tas var gadīties tūlītēji) šīs polārās zodiaka zīmes var saiet naidā.

Strēlnieks

Strēlniekus kaitina Skorpioni ar savu lieluma māniju un dīvainībām. Tāpat viņiem ir ļoti grūti aprast ar Zivju enerģiju, kuri (tā vismaz šķiet pašiem Strēlniekiem) ārkārtīgi pārdzīvo par sev tuviem un mīļiem cilvēkiem. Saprotams, ka šāda īpašība ir visiem, taču Strēlniekiem visvairāk kaitina tieši Zivis.

Mežāzis

Dvīņi – tā zodiaka zīme, kurus Mežāži nekādi nespēj saprast. Mežāžus iedzen depresijā tas vieglums, ar kādu ikdienā dzīvo Dvīņi. Ņemot vērā šo abu zīmju atšķirības, visticamākais, ka, strādājot vienā darba vietā, viņi būs izteikti ienaidnieki.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir grūti sadzīvot ar daudziem cilvēkiem, taču viņi cenšas to nevienam neizrādīt. Savās bēdās un nelaimēs viņi vienmēr vaino paši sevi, bet citās dzīves problēmās vienmēr spēs atrast risinājumu. Jums noteikti nebūs pa ceļam, ja esat piedzimuši naidīgi.

Zivis

Zivīm visgrūtāk vedas komunikācija ar Ūdensvīriem, kas nemitīgi vēlas iepazīt pasauli un nekad nesēž mierīgi. Viņi ir izvēlīgi un bez kompromisiem. Zivīm ir nepieciešams daudz ilgāks laiks lēmuma pieņemšanai, tādēļ viņi nespēj sev blakus paciest Ūdensvīru. Zivīm pirmajā vietā ir jūtas, tādēļ ir iespējami kompromisi ar Jaunavām un Auniem.

Naidīgas zodiaka zīmes vai arī tie, kuriem pēc dabas ir šādas rakstura iezīmes, nekļūst uzreiz par jūsu ienaidniekiem. Naids ir abpusējs process, tādēļ centieties saprast savus kolēģus, tuviniekus un paziņas, nevis izrādīt viņiem savu nepatiku. Katrai zodiaka zīmei ir savas nepilnības, taču spēja izrunāties un saprast citam citu var paglābt no nepatīkamiem konfliktiem.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru