Medus torte: Visvienkāršākā un gardākā recepte ar oriģinālo skābā krējuma krēmu

Medus torte

Medus torte – lieliska recepte no manas vecmāmiņas ir vienkārši unikāla: ļoti vienkārša, nedārga, ar interesantu skābā krējuma krēmu (tā to gatavo Vācijā). Tā smaržo pēc laimes, tāpēc droši iekļauj to savā ēdienkartē. Papildini savu svētku recepšu sarakstu!

LASI VĒL: Pati garšīgākā medus kūka: vienkārša recepte – nepārspējams rezultāts! Gatavot obligāti!

Medus kūka pieder pie klasiskajām tortēm, bet lielos svētkos to maz kurš cep. Mūsu medus kūkas recepte tev noteikti patiks – garša ir nedaudz retro, kalorijas daudz, bet tas ir lielisks deserts. Un vēl pateicoties šai tortei tu iemācīsies uztaisīt interesantu skābā krējuma krēmu: ar vieglu skābumiņu.

“Skābā krējuma krēms” skan diezgan prozaiski, bet tu savu viedokli mainīsi brīdī, kad to pagaršosi. Ar tādu krēmu var smērēt jebkuru biskvītu, ja vēlies mazināt smago ceptā izstrādājuma garšu. Tāpat ar šo krēmu var smērēt cepumus, lai iegūtu neparastu desertu.

 

Medus torte SASTĀVDAĻAS

300 grami sviests

150 grami medus (labāk griķu)

2,5 glāzes cukurs

2 olas

3 glāzes milti

1 tējkarote soda vai viena paciņa cepamais pulveris

600 grami skābais krējums

100 grami valrieksti

 

Pagatavošanas gaitu meklējiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru