Medus diēta

Medus diētas principi

No uztura nepieciešams izslēgt treknus ēdienus, miltu izstrādājumus un visus saldumus, izņemot medu. Uzturā nepieciešams lietot piena produktus, dārzeņus un augļus. Palutiniet savu organismu ar dažādām svaigi spiestām sulām. Dienā nepieciešams izdzert vismaz divus litrus tīra ūdens.

Aptuvenā medus diētas ēdienkarte

Brokastis: 150 g biezpiena, tēja ar vienu tējkaroti medus, ābols.

Otrās brokastis: ½ glāze jogurta, svaigi spiesta apelsīnu sula.

Pusdienas: vārīti ziedkāposti vai brokoļi, 200 g ogu vai ābolu, tēja ar medu.

Launags: apelsīns, ābols vai banāns.

Vakariņas: kefīra glāze ar karotīti medus vai arī dārzeņu buljons, ābols un medus.

Droši drīkstat ēdienkartē iekļaut arī citus dārzeņus, izņemot kartupeļus. Varat uzturā lietot burkānus, papriku, gurķus un tomātus. Nelielos daudzumos varat uzturā lietot cietos sierus ar zemu tauku saturu, rudzu maizi, dienā drīkstat apēst vienu valriekstu. Ļoti veselīgi ēst arī ceptus ābolus, kuru sastāvā ir ārkārtīgi daudz pektīna un šķiedrvielu.

LASI VĒL: Medus ar kurkumu: pasaulē spēcīgākais antibiotiķis, kura iedarbību pat ārsti līdz galam nespēj paskaidrot

Medus diētu nav ieteicams ievērot ilgāk par septiņām dienām, jo šī diēta ir ar zemu kaloriju saturu. Rezultāti un atšķirība būs manāma jau pēc 3 – 4 dienām, jo būs iespējams atbrīvoties no aptuveni 3 kg liekā svara. Ja jums nav nekādas alerģiskas reakcijas pret medu un jūsu ārstējošais dakteris apstiprina un atļauj jums izmēģināt medus diētu, droši ķerieties tai klāt.

Dalieties ar šo rakstu arī ar savām draudzenēm, kas vēlas notievēt!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru