Narkotisko attiecību horoskops: no kuras Zodiaka zīmes Tu esi atkarīgs?

2e

Vai esat kādreiz jutuši, ka bez redzama iemesla nespējat pretoties kāda cilvēka ietekmei?! Ja jā, tad, visticamāk, Jūs no šī cilvēka bijāt atkarīgi!

Kāpēc tā notiek?! Iespējams, viņš pārstāvēja Zodiaka zīmi, no kuras Jūs visvairāk arī esat atkarīgi, turklāt tas notiek neapzināti, neatkarīgi no Jūsu vēlmēm. Viņš Jūs spēj ietekmēt kā personību!

Lasi vēl: Pati neuzticīgākā Zodiaka zīme. Kura tā ir?

Lai šādās situācijās nekļūtu par ķīlniekiem, mēs Jums piedāvājam noskaidrot, no kuras Zodiaka zīmes esat atkarīgi Jūs, kā Jūs tas ietekmē, kādas ir Jūsu attiecības un kā šādā savienībā rīkoties!

Auni ir atkarīgi no Skorpioniem

Šajā savienībā bieži vien tiek piedzīvotas visnotaļ nepatīkamas emocijas. Lielākā daļa Aunu mēģinājumu iekarot Skorpionu uzmanību cieš sakāvi, turklāt šajā gadījumā var teikt tā – jo mazām mēs sievieti mīlam, jo vairāk viņai patīkam. Tiklīdz kā Skorpions cenšas kaut kādā veidā izsprukt no Auna pastāvīgās kontroles, viņš sāk sasniegt savus mērķus ar dubultu spēku.

Vērsis ir atkarīgs no Strēlnieka

Strēlnieks ir spējīgs pastāvīgi liegt Vērsim mieru. Tas viss ir tāpēc, ka Strēlnieks nekavējoties liks konservatīvajam Vērsim izvirzīt sev jaunus mērķus un uzdevumus, ka prasīs tūlītējus risinājumus, taču problēma slēpjas tajā, ka lēnīgais Vērsis visnotaļ smagi pārdzīvo jebkāda veida pārmaiņas. Skatoties uz savu daudz enerģiskāko partneri, viņš ieslīgs sevī, kļūs nomākts un, iespējams, pat iekritīs dziļā depresijā.

LASI VĒL: 5 kļūdas, kuras attiecību sākumā pieļauj sievietes

Dvīņi ir atkarīgi no Mežāža

Dvīņi apbrīno Mežāžu spēju pakāpeniski iet uz mērķi, vienmēr būt ļoti savāktiem un būvēt ilgtermiņa plānus. Vēloties padarīt savu dzīvi daudz organizētāku, viņi mēģina mācīties no Mežāžiem, cenšoties pārmantot viņu raksturu. Parasti gan tas tikai pazemina viņu pašnovērtējumu un padara viņus daudz nelaimīgākus, jo Dvīņiem ir ļoti grūti tikt galā ar savu tieksmi pēc pārmaiņām.

Vēži ir atkarīgi no Ūdensvīriem

Vēzim attiecībās nepatīk nenoteiktība un neskaidrība, bet Ūdensvīrs, savukārt, prot ļoti meistarīgi slēpt patiesos savas rīcības un sliktā noskaņojuma iemeslus, tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka Vēzim šī savienība ir visnotaļ mokoša, bet viņa partneris jūtas visnotaļ harmoniski.

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu Zodiaka zīmi, no kuras esi atkarīgs 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru