Maz zināmi fakti par lidojumiem – ko mums nestāsta aviokompānijas?

Aviokompānijas ir ļoti liels bizness – tas nozīmē, ka tur apgrozās ļoti lielas naudas, kā rezultātā tām samazinās kvalitāte un sākas cīņa par klientiem. Neuzpildīta lidmašīna? Cilvēku krāpšana ar biļetes cenām? Bagāžas nozaudēšana? Tas ir tikai nieks, jo patiesība ir daudz citādāka.

Mēs jums šodien pastāstīsim par ļoti nozīmīgiem faktiem, par kuriem aviokompānijas ir “aizmirsušas” pastāstīt saviem klientiem, taču to noteikti vajadzētu zināt.

  1. Dezinficējiet pilnīgi visu!

Pirms jūs sēžaties savā krēslā un piesprādzējat drošības jostas, labāk lieku reizi visu nodezinficējiet ar salvetēm vai speciālo gēlu: visticamākais, ka pirms iepriekšējā reisa lidmašīnā netika veikti nekādi uzkopšanas darbi. Tieši tādēļ – ja uz galdiņa ēdiens stāvēja bez iepakojuma, to labāk nevajadzētu ēst.

  1. Aviobiļetes cenā iekļauta samaksa par cenu salīdzināšanu

Ja jūs biļetes iegādājaties tiešsaistes lapās, kur iespējams salīdzināt dažādu aviokompāniju lidojumu cenas, visticamākais, ka neiegūstat pašas lētākās biļetes. Par katru klientu, kas izmanto šo mājaslapu cenu salīdzināšanai, aviokompānijām jāmaksā nodeva, bet šī nodeva tiek iekļauta pircēja biļešu cenā. Vislabāk biļetes iegādāties pa tiešo no konkrētās aviokompānijas.

  1. Ja jūsu reiss tiek atcelts, sazinieties ar aviokompāniju

Ja gadījumā kaut kādu iemeslu dēļ jūsu reiss tiek atcelts, iesakām uzreiz zvanīt savai aviokompānijai un noskaidrot, vai ir iespējams lidot ar nākošo reisu. Šādā veidā jūs iegūsiet daudz ātrāku reakciju, nekā sēžot un gaidot, kad par to jums šī aviokompānija paziņos. Daudzas aviokompānijas dara tā: viņas speciāli gaida, kamēr paši klienti pie viņām vērsīsies. Reizēm viņi nedod nekādu ziņu pat tad, ja nākamajā reisā pietiek vietas.

  1. Kad izvēlēties vietas?

Ja jūs jau laikus esat izvēlējušies vietas lidmašīnā, taču sapratāt, ka tomēr vēlaties tās mainīt, pamēģiniet to darīt četras dienas pirms lidojuma. Šajā laikā aviokompānijas mēdz paaugstināt klases tiem pasažieriem, kas tās ir pieprasījuši. Tieši šis ir tas brīdis, kad var atbrīvoties labas vietas lidmašīnā. Ieteikums ir vienmēr izvēlēties vietas laicīgi, lai nesanāktu sēdēt blakus avārijas izejai, kaut gan šeit biļete varētu izmaksāt lētāk.

Turpinājums nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru