Man ir 78, bet pie ārsta es pēdējo reizi biju 49 gadus atpakaļ! Mans iecienītais dziednieks – DIŽDADZIS!

Aiz loga pavasaris, lidinās tauriņi, putni dzied. Mans dārzs zaļo, jo tur ir daudz ārstniecības augu un garšaugu. Kad pie manis atnāk kāds pirmo reizi, uzreiz uzdod jautājumu: „Kāpēc dārzā ir tik daudz nezāļu?”.

Te ir dadzis, nātre, vērmele, biškrēsliņš, sētložņi, salvija, piparmētras, gundegas, un daudz citu nezāļu. Kopumā vairāk nekā 40 zālītes.

Visu to es audzēju personīgai lietošanai. Mans organisms kopš bērnības, nepieņem nevienu zāli, bet īpaši negatīvi reaģē uz antibiotikām. Man 78 gadi. Pēdējo reizi biju pie ārsta 49 gadus atpakaļ!

LASI VĒL: Brīnumainā ceriņu iedarbība uz mūsu veselību! Tauta medicīnas receptes

Par to, ka man absolūti neder nekāda ķīmija, es uzzināju 29 gadus atpakaļ.. Ārsti mani izglāba pēc zāļu lietošanas, kurus iedzerot es paliku akla. Kopš tā laika pēc ārsta ieteikuma, es ārstējos tikai ar tējām. Tajos gados man nācās meklēt zālīšu zinātājus visās malu malās. Kopš tiem laikiem es uzzināju par diždadža dziedinošām īpašībām. Gribu atzīmēt, ka par šo augu maz kas interesējas, bet veltīgi. Visas slimības pazūd, ja mājās ir diždadzis!

Dadzis manā dārziņā izaug līdz 2 m, ar lieliem lapām.

Lapām piemīt аntibakteriālās un brūču dziedinošas īpašības. Diždadža saknes, kura ievākta agrā pavasarī vai vēlā rudenī, sula, lieliski nostiprina  imunitāti, darbojas kā pretvīrusu līdzeklis un  uzlabo asins sastāvu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru