Mamma atrada veidu, kā likt bērniem pašiem aiz sevis uzkopt, nevis sēdēt internetā

Un lūk rezultāts. Jau pāris stundas vēlāk uz atjautīgas mamma telefonu tika nosūtīts attēls ar cepumu kārbu, kas atrodas netālu no plīts, un virtuve ir perfekti tīra. Starp citu, bērniem jaunā spēle tik ļoti iepatikās, ka viņi pieprasīja turpinājumu. Tagad, izejot no mājām, māte bērniem bieži deva dažādus uzdevumus. Tiesa, pēc sievietes teiktā, visgrūtāk viņai bija izdomāt nosacījumus, lai pārliecinātos, ka viņas uzdevumi ir precīzi izpildīti, jo bērni bieži vien centās krāpties.

Paldies par brīnišķīgo izgudrojumu. Atjautīgās mammas ieraksts sociālajos tīklos savāca daudz sajūsminātu komentāru. Protams, lielākā daļa no tiem bija no vecākiem, kuru bērni arī pastāvīgi pavadīja laiku pie datora.

“Lieliska ideja, likt bērniem izdarīt darbu, izmantojot Wi-Fi paroli.”

“Paldies par lielisko padomu. Es to noteikti izmantošu.”

“Šodien es izmēģināju jūsu izgudrojumu uz saviem bērniem. Tas nostrādāja!”

Interesanti, ka starp simtiem pozitīvu komentāru bija arī vairāki negatīvi izteikumi.

LASI VĒL: 6 iemesli, kāpēc laulības gredzeni ir svarīgāki, nekā jūs domājat. Skaidro mācītājs

“Tikai briesmonis var veikt šādus eksperimentus uz saviem bērniem,” rakstīja viens lietotājs. Bet, kā veiksmīgi atzīmēja citi komentētāji, visticamāk, tas ir kāda bērna dvēseles kliedziens, kura vecāki ieviesa šo jauno izglītošanas veidu.

“Pēc jūsu metodes man izdevās piespiest bērnus lasīt.” Tā komentārā rakstīja viena māte no Itālijas. Izrādās, ka, lai piespiestu bērnus vairāk lasīt, viņa katru nedēļu mainīja savu Wi-Fi paroli. Un, lai atkal iegūtu piekļuvi internetam, viņiem bija jāizlasa viena no mātes piedāvātajām grāmatām. Lai pārbaudītu, ka grāmata izlasīta, šī viltīgā māte lūdza bērnus atcerēties un nosaukt kādu mazu detaļu. Piemēram, kādā krāsā bija Annas Kareņinas kleita ballē vai arī kādu paroli sauca grāfs Monte Kristo.

Un kādus trikus jūs izmantojat, lai panāktu bērnu paklausību?

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru