Mājas ābolu zefīrs: 30 minūtes un saldais gardums gatavs!

Zefīrs ir iecienīts kārums kā pieaugušajiem, tā arī bērniem. Viņš ir ne tikai garšīgs, bet arī ļoti viegli pagatavojams. Vārds “zefīrs” tulkojumā no franču valodas ir “viegls vējiņš”.

Un ne velti. Ja pareizi noteikt proporcijas, zefīrs izdosies neticami maigs un gaisīgs. Tādu desertu vislabāk pasniegt pie tējas vai kafijas bez cukura. Gatavo un baudi!

Sastāvdaļas:

  • 250 g ābolu biezeņa
  • 250 g cukura biezenim
  • 475 g cukura sīrupam
  • 1 olas baltums
  • 11 g želatīna
  • 160 ml ūdens
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • pūdercukurs

Receptes pagatavošanas gaitu meklējiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru