Lūk pēc kādiem kritērijiem bandīti izvēlas izvarošanas upurus!

Drošības pasākumi, kurus derētu atcerēties:

  1. Ja jūs kāds izseko uz ielas vai stāvvietā, ieskatieties viņam acīs un pajautājiet, cik rāda pulkstenis vai pajautājiet par laiku. Tādā veidā jūs redzēsiet cilvēka seju un varēsiet viņu atpazīt, tādejādi jūs vairs kā upuris viņam nebūsiet interesanta.
  2. Ja jums kāds nāk klāt, tad izstiepiet rokas sev priekšā un kliedziet “Stāvi!” daudzi izvarotāji atzina, ka liks sievieti mierā, ja viņa sāks bļaut vai izrādīs gatavību dot prettriecienu. Atcerieties! Viņi meklē vieglu laupījumu.
  3. Ja jūs nēsājiet sev līdzi gāzes baloniņu, jūs variet izvarotāju pabiedēt, turot baloniņu sev priekšā tādejādi viņu brīdinot. Tas palīdzēs noturēt izvarotāju.
  4. Ja jums kāds uzbrūk, nez vai jūs varēsiet varmāku pieveikt ar spēku, taču ar viltību – iespējams. Ja jūs saķer no aizmugures, pacentieties ļoti stipri iesist varmākam vai nu rajonā starp padusi un elkoni, vai arī gurnu iekšpusē. Variet pamēģināt no visa spēka iesist sev šajās vietās. Tas tiešām ir ļoti sāpīgi!
  5. Pēc pirmā sitien mērķējiet kājstarpei. No savas bēdīgās pieredzes zinu, ka sitiens pa “vīriešu” vietām ir ļoti sāpīgs.  Varētu padomāt, ka jūs puisi kaitiniet, un viņš gribēs iesist stiprāk jums, taču patiesībā, izvarotāji meklē upuri, ar kuru nebūs problēmu. Tāpēc radiet šīs problēmas un aizstāviet sevi.
  6. Kad varmāka jau izstiepis rokas jūsu virzienā, sagrābiet divus pirkstus un izgrieziet tos un saspiediet, cik nu tas ir iespējams.
  7. Un, protams, ko mēs vienmēr dzirdam un arī zinām: vienmēr pievērsiet uzmanību, kas jums ir apkārt un pēc iespējas ņemiet sev kādu līdzi.

Ja jūs ievērojat dīvainu izturēšanos –  sekojiet saviem instinktiem. Jūs gan variet izskatīties neveikli, taču būs daudz sliktāk, ja puisis tiešām izrādīsies bīstams cilvēks.

Vēl daži padomi:

  1. Teikvando visspēcīgākais skaitās sitiens ar elkoni. Tāpēc, ja jūs atrodieties pietiekami tuvu – sitiet ar elkoni.
  2. Ja laupītājs pieprasa jūsu maku vai somiņu, nedodiet, bet aizmetiet pēc iespējas tālāk. Kamēr viņš skries pēc mantām, jūs pa galvu pa kaklu metieties pretējā virzienā!!!
  3. Ja jūs esiet ieslodzīta mašīnas bagāžniekā, izsitiet lukturi, iebāziet roku caurumā un mājiet. Laupītājs to neredzēs, bet citi autovadītāji var pamanīt. Tas ne reizi vien ir izglābis sieviešu dzīvības.
  4. Daudzām sievietēm patīk pasēdēt mašīnā pēc pusdienām, darba vai pēc skriešanas pa veikaliem, vienkārši pārbaudot vai sastādot savus sarakstus. NEDARIET TO!

Uzbrucējs jums seko un šī viņam ir lieliska izdevība iekļūt pasažiera vietā, pielikt jums pie galvas ieroci un teikt, kur braukt. Tiklīdz jūs iekāpiet mašīnā, aiztaisiet durvis un brauciet prom.

  1. Daži noteikumi, kā sēsties mašīnā garāžā vai stāvlaukumā:

Esiet modras. Paskatieties apkārt, kāds var būt noslēpies aizmugurē uz sēdekļa vai grīdas.  (To pašu dariet arī sēžoties taksī.)

Ja jūs esiet “noparkojusies” blakus furgonam, tad kāpiet mašīnā no blakussēdētāja puses. Vairumā gadījumu sērijveida slepkavas uzbruka saviem upuriem, kamēr viņi mēģināja apsēsties pie stūres.

Pievērsiet uzmanību mašīnām, kas novietotas blakus jūsējai. Ja kādā no mašīnām vientulībā sēž vīrietis un vēl sēdeklī, blakus jūsu mašīnai, tad labāk atgriezieties veikalā vai darbā un palūdziet, lai apsargs jūs pavada. Labāk būs drošībā, nekā vēlāk nožēlot! ( Un tik  tiešām labāk būt paranoiķei, nevis mirušai.)

  1. Vienmēr izmantojiet liftu, kāpņu vietā. Kāpnes – ideāla vieta noziegumam, jo īpaši, ja neviena nav blakus.
  2. Ja noziedzniekam rokās ir ierocis, taču viņš jūs nekontrolē – bēdziet! Šāvējs skrienošos upuros trāpa tikai 4 gadījumos no 100. Un ja jūs ievainos, visticamāk, tas nebūs nāvējoši. Tāpēc – bēdziet!
  3. Sievietēm ir jūtīga dvēsele un tāpēc viņām ir nosliece uz līdzcietību un žēlumu. Beidziet – tas var jūs nogalināt! Piemēram, Teds Bandi, sērijveida slepkava, bija simpātisks, izglītots vīrietis, kurš vienmēr izmantoja savu upuru uzticēšanos. Viņš kliboja un staigāja ar spieķi, prasīja palīdzēt  iekāpt viņam mašīnā. Tā viņš arī nolaupīja savus upurus.
  4. Lūdzu, padalieties ar šo informāciju ar visām sievietēm, kuras Jūs pazīstiet. Svarīgi ir apzināties, ka šajā pasaulē ir arī varmākas, un šī informācija kādai palīdzēs glābt dzīvību!

Avots: lifter.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru