Lūk, ko augstākie spēki iečukstēja ausī katrai zodiaka zīmei

Tas notika rītausmā. Dievs apskāva katru no saviem 12 bērniem un katram ausī iečukstēja vienu ļoti svarīgu dzīves noslēpumu. Katrs bērns piegāja pie viņa, lai saņemtu sev izraudzīto dāvanu.

Tev, Auns,

Es uzdodu būt par līderi, vadīt citus un iedegt viņu sirdīs uguni! Tiecies pēc saviem sapņiem, lai iedvesmotu citus! Daudzi dusmosies par tavu stūrgalvību, bet tu atceries, ka bez tās tu nekad nesasniegsi savus mērķus!

Tev, Vērsi,

Es dāvinu pavisam neparastu dāvanu. Tu ļoti viegli varēsi iegūt materiālas vērtības savā dzīvē, ja tavā sirdī degs mīlestības liesmas. Galvenais – nesajauc vietām mīlestību ar naudu. Mīlestībai tev vienmēr jābūt pirmajā vietā, tikai tad tu iegūsi arī otro, trešo un desmito.

Tev, Dvīni,

Es dāvinu prasmi palīdzēt cilvēkiem saprast vienam otru. Bet vispirms tev būs jāsasniedz harmonija sevī un apkārtējā pasaulē. Ja tev tas izdosies, tad pasaule iegūs vienu no labākajiem politiķiem, diplomātiem, psihologiem visā pasaules vēsturē.

Tev, Vēzi,

Es dāvinu neparastu jutīgumu un no tā izrietošu gudrību. Bet, lūdzu, nekļūsti par gudro vientuļnieku, tava gudrība ir vajadzīga visai apkārtējai pasaulei!

Tev, Lauva,

Es, tāpat kā Aunam, dāvinu prasmi vadīt citus cilvēkus. Daudzi bārsies par tavu egoismu, tāpat kā daudzi dusmojās uz pasaules lielākajiem valdniekiem, bet pie kā viņi paši meklēja atbildes savos jautājumos? Jā, protams, ka pie tevis. Es tev dāvinu augstsirdības dāvanu, lai tu palīdzētu visiem, kas tev to lūgs!

Tev, Jaunava,

Es novēlu kļūt par pētnieku šai skaistajai pasaulei, ko esmu radījis. Seko savām interesēm, pēti, izmantojot savu pamatīgo dāvanu un radi ap sevi miera un kārtības auru.

Tev, Svari,

Es dāvinu prasmi ieraudzīt skaistumu pašās vienkāršākajās lietās. Mīli un apbrīno visu, ko tu redzi. Veidu tu vari izvēlēties pats – vari apdziedāt, aprakstīt vai kā citādi, talantu tev ir daudz kā izpaust visu skaistumu.

Tev, Skorpion,

Es dāvinu ļoti smagu dāvanu.. Tikai neapvainojies, mans bērns. Es tev dāvinu prasmi redzēt citu cilvēku dvēseles, bet, protams, tas tev var sagādāt daudz ciešanu. Bet līdz ko tu samierināsies ar dzīvnieku sevī un citos cilvēkos un pieņemsi pasauli tādu, kāda tā ir.. Tu dabūsi visu, ko vēlēsies.

Tev, Strēlniek,

Es dāvinu prasmi iepriecināt citus un iedegt viņos dedzību par sapni. Katrs, kurš tevi satiks – burtiski apjautīs kaut ko ļoti labu sevī..

Tev, Mežāzi,

Es dāvinu rūpīgumu. Tu iemācīsi citiem strādāt tā, lai sasniegtu visu, ko viņi vēlas. Kuram gan citam ir labāk tas zināms kā tev, ka pašas labākās lietas dzīvē nenākas viegli!

Tev, Ūdensvīr,

Es novēlu būt brīvam un laimīgam, lai es citus varu uzrunāt caur tevi.. Lai tu varētu cilvēkiem atgādināt par mani. Vislabāk tev tas izdosies, ja pats būsi patiesi laimīgs, tāpēc neaizmirsti sevi iepriecināt!

Tev, Zivis,

Manam pašam jaunākajam bērnam tiek arī ne pārāk viegla dāvana. Tu sajutīsi nākotni, tu būsi no tiesas ļoti jutīgs pret visu pasauli, manīsi mani it visā.. Pasaule tevi tāpēc bieži ievainos, jo ciešanu vis riņķī ir tik daudz. Nebēdājies par to, jo pašās sarežģītākajās situācijas es vienmēr būšu tev līdzās, lai palīdzētu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru