11 gadus vecs puika, pateicoties tam, ko redzējis televizorā, izglābj meiteni, kas aprakta dzīva

Runā, ka televizors un dators uz bērniem atstāj tikai negatīvu ietekmi. Tomēr stāsts, kurā par varoni kļuva 11 gadus vecs amerikāņu puika Konors Ficdžeralds, pierāda pretējo.

Kādā dienā puisis kopā ar saviem draugiem rotaļājās vienā no Kalifornijas pludmalēm. Bērni būvēja smilšu pilis, tāpat arī veidoja dziļas bedres. Šādā veidā arī tika atkāts neparastais atradums. No sākuma Konors smiltīs ieraudzīja tikai meitenes galvu. Viņš tuliņ pat metās viņu atrakt vaļā. Meitene neelpoja. Pieaugušie atradās tālu.

Kamēr viņš līdz viņiem tiks, kamēr izstāstīs, ko ir atradis, kamēr viņi visi kopā atskries atpakaļ, lai palīdzētu, paies kā minimums 30 minūtes. Jārīkojas ātri. Tagad un tulīt. Meitenei vairs nav atlicis daudz laika.

Tad arī Ficdžeralds atcerējās, kā vienā no pārraidēm, kuru viņš bija skatījies televīzijā, mācīja kā veikt mākslīgo elpināšanu. Protams, ikkatrs ir redzējis kā to dara Holivudas filmās. Vairums pieaugušo, nemaz nerunājot par bērniem, neprot pareizi sniegt pirmo palīdzību. Bet šis jaunais amerikānis prata.

Šķir nākošo lapu, lasi turpinājumu un noskaties video

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru