Lūk, kas notiks, ja nemazgāsiet palagus vismaz reizi nedēļā!

Vai jūs esat pārliecināti, ka esat drošībā savās ērtajās un tīrajās mājās? Un, ka jums nedraud risks saķert kaut kādu bīstamu infekciju saslimšanu?

Patiesībā neatkarīgi no tā, cik regulāri jūs tīrāt mājas, nav tādas vietas, kuru nepiepildītu nevēlamie “īrnieki” – sēnīšu elementi, putekļu ērcītes, cilvēka ķermeņa atmirušās šūnas. Bet tie vēl ir ziediņi! Kas ir vēl sliktāk, par milzīgu kaitīgu mikrobu mājvietu mūsu mājās ir, lai cik tas dīvaini arī neliktos, mūsu gultas! Katru dienu cilvēks zaudē aptuveni 500 miljonus šūnu, lielākā daļa no kurām paliek mūsu gultās.

LASI VĒL: Putekļu ērcītes jūsu gultā, ir daudzu slimību iemesls. Šis vienkāršais risinājums palīdzēs jums tikt galā ar šo problēmu

Pievienosim vēl putekļus, blaugznas (ne tikai mūsu, bet arī ar mums kopā dzīvojošo dzīvnieku), dažādas sēnītes utt. Vēl vairāk, vismīļākā putekļu ērcīšu mītne ir mūsu palagi!

Šiem kaitēkļiem visgardākais kumosiņš ir mūsu ādas atmirušās šūnas. Pēc ārstu teiktā, ja palagus pietiekoši bieži nemazgā, tad cilvēks sevi pakļauj īstam dažādu infekciju uzbrukumam.

LASI VĒL: Neizdzerta kafija, netīri trauki un zeķes zem gultas? Psihologi to izskaidro tā… Bardaka mīļiem šis raksts noteikti patiks

Palagi jāmazgā ne retāk kā 1 reizi nedēļā! Un, jo augstāka ūdens temperatūra, jo lielākas izredzes atbrīvoties no putekļu ērcītēm un visādiem citādiem netīrumiem!

Avots: likeni.info

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru