Lūk, kāpēc ir jāizber sāls tieši uz sliekšņa!

Nekāda māņticība!

Iespējams, ka jums tas liksies dīvaini, bet sāls jau izsenis ir tikusi lietota kā tīrīšanas līdzeklis. Sāls ir lielisks līdzeklis dezinfekcijai un dažādu priekšmetu tīrīšanai, tai nav toksiska efekta.

Turklāt sāls ir ļoti lēta, tāpēc nav nekāda iemesla to neizmantot. Jo daudzi veikalos nopērkamie tīrīšanas līdzekļi ir ne tikai dārgi, bet arī kaitīgi veselībai, jo satur kaitīgās ķīmiskās vielas.

Aizsardzība pret skudrām

Ja jūs vēlaties atbrīvoties no skudrām uz logiem, durvīm vai skapīšos, tad apkaisiet šīs vietas ar sāli. Tas arī samazinās mitruma līmeni mājā.

LASI VĒL: Esi uzmanīgs ar tiem, kam uzticies. Sāls un cukurs izskatās vienādi. Uzticies, bet pārbaudi!

Vara, misiņa un sudraba pulēšana

Šie metāli izbalē, ja tos netīra. Un šeit jums atkal noderēs sāls. Samaisiet sāli ar ābolu etiķi un noberziet šos metāliskos priekšmetus, līdz tie spīd. Šis dabīgais līdzeklis iztīrīs visus traipus un netīruma pēdas.

Noteku tīrīšana

Izšķīdiniet nedaudz sāls karstā ūdenī un ar šo maisījumu iztīriet vannasistabu un virtuves izlietņu notekas. Sāls izšķīdinās tauku atliekas, kas aizsērē caurules un nepatīkami smird.

Logu mazgāšana mājās un automašīnā

Izšķīdiniet 2 ēdamkarotes sāls 3,5 litros silta ūdens. Ar šo maisījumu var tīrīt logus, kā arī iztīrīt noturīgus netīrumus. Bet pats galvenais – tīrības efekts saglabājas vēl ilgi pēc tīrīšanas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru