Lūk, kāpēc ir jāizber sāls tieši uz sliekšņa!

Ādas atjaunināšana

Samaisiet sāli ar lavandas ēterisko eļļu vai olīveļļu. Uzsmērējiet šo maisījumu uz ķermeņa. Pāris minūtes pagaidiet, pēc tam nomazgājiet ar siltu ūdeni. Sāls nodrošina ātri un efektīvu pīlingu. Turklāt āda iegūst jaunu un veselīgu izskatu.

Zobusāpju ārstēšana

Ja jūs nomoka zobusāpes vai arī čūlas mutē, tad jums palīdzēs sāls. Vienkārši izšķīdiniet nedaudz sāls siltā ūdenī. Pārliecinieties, ka sāls ir pilnībā izšķīdusi. Ar šo maisījumu izskalojiet muti. Rezultāts nebūs ilgi jāgaida.

Zobu balināšana un mutes dobuma kopšana

Lai pagatavotu balinošu maisījumu, vienādās proporcijās samaisiet sodu un sāli. Šo maisījumu izmantojiet jebkurā laikā. Jūsu zobi atgūs savu dabīgo spīdumu.

LASI VĒL: Vīramāte atklāja noslēpumu, kāpēc viņa tualetē un izlietnē ber sāli. Es nopirku “balto glābēju” nākotnei

Mazgāšanas rezultātu uzlabošana

Lai pasargātu apģērbu no saraušanās, pievienojiet veļasmašīnai nedaudz sāls. Tas ir īpaši noderīgi, ja jūs apģērbu žāvējiet saulē.

Aizkaru un paklāju krāsu atjaunošana

Ja jūs gribat atgriezt aizkariem un paklājiem sākotnējās krāsas, tad jums būs nepieciešams sāls šķīdums. Tas dāvās tiem jaunu izskatu jau pēc pirmās apstrādes. Ievietojiet lupatu koncentrētā sāls šķīdumā. Pēc kāda laika izņemiet to un nomazgājiet ar to paklājus un aizkarus.

Padalieties ar šo noderīgo informāciju ar draugiem un tuviniekiem!

Avots: fromlife.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru