Lūk, kādus pārsteigumus zodiaka zīmēm pasniegs 2018.gada rudens nogale

Auns
Šī zīme pacentīsies visus savus spēkus koncentrēt darbam. Tomēr mērķu sasniegšanai Aunam to nepietiks. Turklāt slikts noskaņojums būs biežs viņa viesis. Bet visu izlabot palīdzēs saskarsme ar tuviem draugiem un savu otro pusi. Aunam derētu iemācīties priecāties par sīkumiem, tad viņiem sāks nopietni veikties.

Vērsis
Veiksme smaidīs Vēršiem darba lietās. Tā ka ir pats laiks sakoncentrēties uz savu karjeru un biznesu. Jā, tas prasīs lielu piepūli, bet rezultāts jūs iepriecinās.

Dvīnis
Kopā būšana ar tuviniekiem taps par iedvesmas avotu Dvīņiem. Tieši tā palīdzēs stāties pretī skauģiem, kuri aktivizēsies rudens beigās. Tomēr Dvīņiem izdosies pārvarēt visas ļaunprātības, kuras perinās nelabvēļi.

Vēzis
Vēži ieslīgs melanholijas stāvoklī. Viņiem sagribēsies kaut ko jaunu. Cīnīties ar šo stāvokli palīdzēs pozitīvas emocijas. Tās tāpat arī palīdzēs Vēžiem saskatīt neparastas iespējas, kuras viņiem atvērs rudens beigas. Tā ka, pozitīvāk, Vēzīši, pozitīvāk!

Lauva
Lauvas pārņems iedvesma. Šī zīme sagribēs radīt, neskatoties uz spēka un laika trūkumu. Notikumu virkne palīdzēs Lauvām sasniegt panākumus. Bet viņu dedzība un iedvesma atļaus nepalaist savu iespēju uz veiksmi. Lauvām jāklausa sava intuīcija.

Jaunava
Jaunavas atklās sevī pārliecināšanas spēju. Viņas spēs pārliecināt ko grib un par ko grib. Tas palīdzēs Jaunavām nonākt pie panākumiem. Jaunavas var rēķināties ar papildus ienākumiem no visparastākajām lietām.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru