Lūk, kādus pārsteigumus zodiaka zīmēm pasniegs 2018.gada rudens nogale

Svari
Svari kļūs par īstiem filozofiem. Viņu gaišās galvas apciemos brīnišķīgas domas. Svariem radīsies daudz interesantu ideju. Iedvesma palīdzēs Svariem sasniegt augstus rezultātus un finansu labklājību.

Skorpions
Rudens Skorpionam sagatavoja daudz dāvanu un pārsteigumu. Tāpēc Skorpionam, neparko nav jāuztraucas. Viss ies gludi. Bet neliela atpūta tieši nāktu tikai par labu.

Strēlnieks
Strēlnieks jau sen sastādīja savu darbību plānu un cītīgi cenšas tam sekot. Strēlnieks neļaus nevienam izjaukt viņa līdzsvara stāvokli. Rudens beigas Strēlniekiem būs mierīgas un priecīgas.

Mežāzis
Mežāži sagribēs izpaust savu protestu pret visu, kas ir ap viņiem. Protams, ka tas provocēs konfliktus. Lai no tā izvairītos, pacentieties izteikt savu neapmierinātību mierīgi. Bet lūk darbā Mežāžus gaida neticama veiksme un iespējams, pat paaugstināšana.

Ūdensvīrs
Ūdensvīra sasniegumi bieži kļūst par apkārtējo skaudības objektu. Tāpēc Ūdensvīrs sajutīsies emocionāli iztukšots. Bet lai kā arī necenstos skauģi, veiksmes turpinās smaidīt Ūdensvīriem. Astrologi iesaka šai zīmei sarīkot sev nelielu atpūtu.

Zivs
Rudens beigas solās Zivtiņām būt ļoti emocionālas. Šīs zīmes pārstāvji pat jautīs tādu kā izsīkumu. Pārmaiņas savilksies virs viņu galvām. Bet nevajag no tām baidīties. Visas pārmaiņas notiks uz labu.

avots: kadda.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru