Lūk, kādēļ jūs nevarat aizmirst par savu pagātni, balstoties uz jūsu zodiaka zīmi

Lauva

Lauva spēj savā prātā ārkārtīgi dramatiskās un briesmīgās situācijas pārvērst par mazliet maigākām. Turklāt viņiem ir nomācoša atmiņa, kas palīdz “glābt” viņu uzpūsto ego. Ja viņi piespiež sev domāt, ka viss nemaz tik traki nebija, tad viņiem vairs nav par ko satraukties. Starp citu, Lauvām patīk dzīvot uz pilnu atdevi, tādēļ viņi pavisam viegli spēj atstāt savus kāpumus un kritumus pagātnē, jo viņus priekšā gaida jauna pieredze.

Jaunava

Viņu uzmanība pret detaļām spēj ļoti bieži viņiem palīdzēt, taču tas traucē viņiem dzīvot šodien un tagad. Ir zināms, ka Jaunavas tiecas pārāk sīki analizēt visu notikušo, īpaši ņemot priekšā savu pagātni.

Jaunavas iestrēgst tajā, kas notika vakar vai pirms pieciem gadiem, kas neļauj viņiem virzīties uz priekšu. Viņi nemitīgi pārdomā visu notikušo, izdomā daudzus citus savas rīcības veidu un iespējamos scenārijus “kā būtu, ja būtu”.

Jaunavām visgrūtāk ir palaist vaļā pagātni, tādēļ viņiem būs nepieciešams laiks, pirms viņi sāks mācīties no savām kļūdām.

Svari

Svariem nekad nav paticis atstāties vienatnē ar savām domām. Viņi bieži žēlo sevi, kad atceras pagātni. Taču nevēlēšanās ar to cīnīties un nemitīga sevis žēlošana nekādi nepalīdz jums tagadnē. Svari ir tendēti koncentrēties uz pagātni, nevis nākotni, kas traucē viņiem dzīvē virzīties uz priekšu.

Skorpions

Skorpioniem ir ārkārtīgi grūti atlaist pagātni, īpaši tad, ja tā ir nodarījusi pāri viņiem vai cilvēkiem, kas viņiem ir dārgi. Viņi turēs aizvainojumu sevī kaut līdz dzīves beigām, turklāt viņu dusmas traucē viņiem virzīties dzīvē uz priekšu.

Jo ātrāk Skorpioni iemācīsies piedot, jo ātrāk viņi sakārtos savu dzīvi un kļūs par labāku savu versiju.

Strēlnieks

Strēlnieku spēks atrodams viņu optimismā. Viņi atsakās pieturēties pie pagātnes, ja tā var traucēt viņu nākotnei. Dzīve ir skābas citronu ledenes, taču Strēlnieki spēs atrast pozitīvismu pat vistumšākajos laikos.

Mežāzis

Mežāži spēj tikt pāri pagātnei, jo viņi vienmēr gatavojas pašam sliktākajam. Pats interesantākais ir tas, ka viņu pagātnes nemaz tik slikta, kā viņi domāja, nav. Mežāži prātā ir gatavi it visam, kas varētu nogāzt viņus nost no kājām.

Ūdensvīrs

Šī zīme sāk plaukt un ziedēt, kad iedziļinās pārdomās. Apvienojiet šo īpašību kopā ar bailēm no pagātnes, un jūs iegūsiet cilvēku, kurš pavisam vienkārši spēj iegrimt pagātnē.

Taču Ūdensvīri ir lieliski problēmu atrisinātāji, tajā skaitā arī savu problēmu. Viņi darīs tāpat – ilgi pārdomās savu pagātni. Taču, atšķirībā no citām zodiaka zīmēm, viņi no savas pagātnes mācīsies un darīs visu iespējamo, lai no tās iegūtu kaut kādu labumu.

Ūdensvīri ir apņemti ar pagātni, taču tas parasti ir tikai uz īsu brīdi. Jau pavisam drīz viņi izrāpsies ārā no bedres, kuru paši sev ir izrakuši.

Zivis

Pagātne ir Zivju tagadnes nemitīgs viesis. Viņi ir pārāk strikti pret sevi, bieži vien padarot sevi par savu domu upuriem, šādi kavējot viņu personīgo izaugsmi. Tāpat, kā Jaunavas, arī Zivis nenovērtē sevi. Jūs mulsina tas, ko jūs sen, sen atpakaļ izdarījāt skolā? Ir grūti veicināt savu izaugsmi, ja jūs joprojām esat domās iestrēguši sestajā klasē.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru