Lūk, kā var atbrīvoties no nikotīna un alkohola atkarības, liekā svara, diabēta un hipertonijas, izmantojot tikai šo vienu augu

Šī auga lapas ir ļoti garšīgas, turklāt tām piemīt neparastas ārstnieciskās īpašības.

Kā jau minējām, tad šī auga lapas ir ļoti garšīgas, turklāt tām piemīt neparastas ārstnieciskās īpašības un to iespējams audzēt pat mājās pašiem.

Lai gan mēs visi zinām par smēķēšanas radītajām negatīvajām īpašībām, ļoti daudziem smēķēšanas atmešana ir ārkārtīgi grūta. Nikotīns ir viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ cilvēks nav spējīgs atmest smēķēšanu, jo šī viela izraisa atkarību.

Pēc vairākām smēķēšanas reizēm organisms pierod pie nikotīna, tādēļ pēcāk vairs nevar funkcionēt bez tā. Patiesībā ir tā – jo vairāk smēķējat, jo vairāk nikotīna nepieciešams jūsu organismam.

Ja organisms nesaņem nepieciešamo nikotīna daudzumu, jūs alkstat pēc cigaretes, kā arī izjūtat nemieru un vieglu aizkaitināmību. Ir nepieciešams noteikts laiks, lai spētu pārvarēt šo atkarības sajūtu. Lai gan fiziskie simptomi var pazust jau pēc pāris dienām, vēlme uzsmēķēt var palikt daudz ilgāku laika posmu.

Ja arī jūs cenšaties atmest smēķēšanu, tad šis raksts ir tieši tas, kas jums vajadzīgs. Mēs piedāvājam jums uzzināt par augiem, kuri samazina tieksmi pēc cigaretēm un palīdzēs pavisam viegli reizi un uz visiem laikiem atbrīvoties no nikotīna atkarības.

Pavisam nesenā vācu veiktajā pētījumā atklājās, ka stēvija palīdz ārstēt smēķēšanas un alkohola atkarību. Stēvija bloķē pieprasījuma signālus, kurus jūsu ķermenis cenšas jums nosūtīt. Šādā veidā ir daudz vieglāk samazināt tieksmi pēc cigaretēm.

Stēvija ir augs, kas nāk no Paragvajas, kur cilvēki to izmanto kā dabīgo saldinātāju jau ļoti ilgu laiku.

Kas attiecināms uz terapiju smēķēšanas atmešanai, katru reizi, kad izjūtat vēlmi smēķēt, uzpiliniet pāris pilienu stēvijas uz mēles. Lai arī cik nereāli tas izklausītos, šis paņēmiens ir tiešām ļoti iedarbīgs nikotīna atkarības novēršanā.

Stēviju iespējams atrast gan pulvera, gan šķidrā veidā. To var atrast aptiekā, veselīga uztura veikalos un lielveikalos.

Neskaitot šo stēvijas labvēlīgo īpašību, tā palīdz arī cīnīties ar aptaukošanos, diabētu un hipertoniju. Šis augs spēj barot, savilkt un izlīdzināt ādu, tādēļ kļūstot par biežu sastāvdaļu ādas kopšanas līdzekļos. Stēvija ir lielisks līdzeklis cīņā ar pinnēm un dermatītu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Rodrigo</cite>

    Interesanti vai kāds ir mēģinājis un kādi rezultāti,jeb kārtējā piesaiste šim produktam naudas ieguvei.

Pievienot komentāru