Lūk kā izmantot bumbieru ūdeni, lai attīrītu asinsvadus, kuņģi, zarnas, atjaunot ādu un ne tikai!

Attīra kuņģi

Bumbieri var izmantot kuņģa attīrīšanai. Pateicoties augstajai šķiedrvielu koncentrācijai, gremošanas sistēma saņem “diētiskās šķiedras” tipu, ar kuras palīdzību var iegūt absorbēšanas procesu un brīvu kustību caur taisno zarnu.

Atjauno šūnas

Liekas, pilnīgi neiespējami, ka bumbieru ūdens spēj arī atjaunot šūnas. Taču, apgalvojums patiešām ir patiess, jo bumbierī ir visi nepieciešamie antioksidanti, kas nepieciešami ādai. Tie palīdz cīnīties ar brīvajiem radikāļiem, kas savukārt bojā šūnas un stimulē kolagēna rašanos.

Novērš 2. tipa diabēta simptomus

Nesenie pētījumi, kas veikti Hārvarda Universitātē, parādīja, ka bumbieru ūdens samazina 2. tipa diabēta simptomus. Šo efektu dod antocianīni, tāpēc pētnieki iesaka cilvēkiem, kuri sirgst ar šo kaiti, lietot bumbieru ūdeni 4-5 reizes nedēļā.

Pasargā locītavas

Bumbieros ir daudz kālija, bet šis minerālis ir viens no  avotiem  muskuļu enerģijai. Ja organismā trūkst kālija, sākas sāpes locītavās. Tieši šī iemesla dēļ, ja jūs izjūtiet sāpes locītavās un muskuļos, regulāri lietojiet bumbierus.

Lūk kad vajadzētu biežāk lietot bumbieru ūdeni

Medus, bumbiera un ūdens lietošana tukšā dūšā, dod ķermenim spēcīgu enerģijas impulsu.

Bumbieris palīdz uzlabot fizisko izturību

Bumbiera un apelsīna sajaukumā ir daudz antioksidantu, C vitamīna un kālija. Ideāli der reimatiskā artrīta un podagras profilaksei.

Bumbieru smūtijs: sajauciet blenderī 1 ēdamkaroti medus, 2 vidēji lielus bumbierus, dažas pilis olīveļļas un glāzi ūdens. Lietojiet šo dzērienu 2-3 reizes nedēļā un tas palīdzēs jums atjaunot ādu un novērsīs matu izkrišanu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru