Lietas, kuras nekad nevajadzētu teikt vīramātei, ja patiešām mīlat viņas dēlu! 20 frāzes, kuras jāaizmirst uz visiem laikiem…

  1. “Pasakiet paldies, ka jūsu dēlam tiku es!”

Ak, vai! Jūs esat pats ideāls, bet viņas dēls ir trešais tēva dēls, proti, muļķītis. Jūs pati varētu klusām klausīties, ka kāds aizvaino jūsu bērnu?

  1. “Es kravāju mantas!”

Vai jūs vispār bijāt gatava ģimenes veidošanai? Sanāk, ka pie pirmajām grūtībām jūs tinat makšķeres? Atbalstiet savu partneri un pieprasiet daudz mazāk.

  1. “Jūs kaut reizi būtu aizveduši savu mazmeitu uz zoodārzu!”

Vīramāte uzreiz padomās, ka viņa ir ārkārtīgi slikta vecmāmiņa. Pat tad, ja viņa tiešām nav pasaulē labākā vecmāmiņa, savus komentārus paturiet pie sevis.

  1. “Jūs viņu nepazīstat!”

Nē, viņa ir tas cilvēks, kas viņu tiešām pazīst. Jebkurā gadījumā vīramāte nebūt nelūdzās, lai jūs precētu viņas dēlu. Tā bija jūsu izvēle!

  1. “Jūsu dēls ir stulbs, resns, neprot jokot un vispār ir neveiksminieks!”

Pirmkārt, šādā gadījumā vīramāte būs pirmā, kas pateiks to savam dēlam. Otrkārt, viņa vienmēr to visu atcerēsies. Treškārt, ko jūs esat izdarījusi tā labā, lai jūsu vīrs būtu izglītots, sportisks, ar labu humora izjūtu un veiksmīgs?

  1. “Jūsu dēls Saška, Paška, Jancis utt.!”

Pat tad, ja mājās esat pieraduši viens otru saukt dažādās iesaukās, šāda runāšana vīramātes klātbūtnē var šķist kā aizvainojums.

  1. “Mans borščs ir gardāks par jūsējo!”

Viņa šo ēdienu vārīja ar vislabākajiem nodomiem, tādēļ ēdiet to ar labāko sirdsapziņu. Par dāvanām (vienalga, vai tās ir vai nav noderīgas) arī neaizmirstiet pateikties.

  1. “Viņš tā arī man nenopirka briljanta kaklarotu!”

Viņa var pārmest jums par izšķērdību. Viņas dēls smagi strādā, bet jūs tikai domājat par to, kur notriekt vīra naudu.

  1. “Es devos izklaidēties, bet vīrs sēdēja ar bērniem.”

Vīramātes acīs jūs šādi izrādīsiet sevi kā ne pašu labāko sievu. Nav taisnīgi, ka jūs visu nakti izklaidējāties, kamēr viņas nabaga dēliņš palika mājās viens ar bērniem.

  1. “Viņš neko nedara mājas labā!”

Jūs nesajutīsiet līdzjūtību. Viņas acīs dēls ir īsts strādnieks, bet jūsu vieta ir pie plīts, veļas mašīnas un slotas rokās. Labi ir tad, ja arī jūs strādājat, bet, ja jūs sēžat mājās ar bērniem, tad labāk izvairieties no šāda veida pārmetumiem.

 

Un jūsu ģimenē arī ir kaut kādas aizliegtās frāzes? Uzrakstiet tās komentāros! Jaunajām vedekliņām tās noteikti noderēs.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru