Šis bērniņš nomira tādēļ, ka viņu ārstēja ar tautas metodēm

19 mēnešus vecs bērniņš gāja bojā tādēļ, ka viņa vecāki nevērsās pie mediķiem pēc palīdzības, bet gan ārstēja bērnu mājās paši.

Deivids Stefaks, 32, un viņa 35 gadus vecā sieva Koleta Stefaka nesen stājās Kanādas tiesas priekšā, jo tautas ārstniecības metožu dēļ gāja bojā viņu 19 mēnešus vecais bērniņš Ezekija. Galu galā bērniņš nomira no smaga meningīta.

Šis traģiskais notikums norisinājās 2012. gadā, bet tiesas prāvas pret pāri sākās vien 2016. gadā.

Bērniņš bija slimojis divas nedēļas no vietas un visu šo laiku vecāki centās viņu ārstēt ar mājās pieejamiem līdzekļiem. Pēc medicīniskās palīdzības viņi vērsās vien tad, kad saprata, ka bērns vairs neelpo.

Ezekija māte salīdzināja simptomus ar internetā pieejamo informāciju, bet pēc tam ārstēja viņu ar mājās pieejamiem līdzekļiem.

Pēc “Canadian Broadcasting Corporation” jeb “CBC” ziņu aģentūras sacītā, mājas ārstēšanās līdzekļos ietilpa ūdens ar kļavu sīrupu, saldētas ogas, sulas, kokteiļi no ābolu etiķa, mārrutka sakne, asie čili pipari, sasmalcināti lociņi ar ķiplokiem un ingvera sakne.

Vecmāte Terija Meindera esot apmeklējusi bērnu un strikti rekomendējusi, lai vecāki apmeklē ārstu. Taču viņi sniedza priekšroku mediķiem, kas piekopj netradicionālo medicīnu. Tas nemaz neaplūkoja bērnu, bet jau uzreiz noteica vīrusa meningīta ārstēšanu.

Pāris tiesai stāstīja, ka tautas medicīnas izmantošanu viņi nolēma piekopt tādēļ, ka viņiem jau ir bijusi slikta pieredze ar Kanādas veselības sistēmu.

Līdzko cilvēki uzzināja, kā tika ārstēts 19 mēnešus vecais bērns, tie automātiski saņēma uzbrukumus caur internetu.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru