Kurš ir labākais laiks laist pasaulē bērnus katrai Zodiaka zīmei?

Ja jūs plānojat ģimeni un bērnus, tad ieskatieties savā horoskopā – zvaigznes ieteiks jums tikai labāko:

Auns: 35 gadi, neatkarība un impulsivitāte

Sieviete – Auns ir ļoti neatkarīga un ir uzticīga savai pārliecībai un vārdiem. Savos lēmumos viņa ir impulsīva, bet godīga. Ja runa ir par bērna dzimšanu, tad sieviete – Auns pametīs savu komforta zonu un ies uz to, neskatoties ne uz ko. Taču mazuļi viņu biedē, jo viņa ir pārāk pašpietiekama, neatkarīga un zina, ka bērns izmainīs viņas ierasto dzīvesveidu.

Labākais laiks, kad laist pasaulē bērnu sievietei – Aunam ir pēc 30 gadiem, kad viņa jūtas gan droši, lai izdarītu šo izvēli un atteikties no savas neatkarības.

Vērsis: 30 gadi, laulības un stabilitāte

Sieviete – Vērsis ir pārlieku atbildīga, viņa neizlems par bērnu, ja nejutīsies tam gatava  visās jomās. Viņa ir sociāla un mīl savas nodarbes. Sieviete – Vērsis arī ir ļoti uzstājīga, tāpēc, ja viņa kaut ko izlems, nevienam neizdosies viņu pārliecināt.

Viņas ietiepība var apmiglot viņas redzējumu, tāpēc viņai ir vajadzīgs laiks, lai saprastu, ko tad viņa patiesi grib. Labākais laiks bērnam sievietei – Vērsim ir tad, kad viņa ir finansiāli nodrošināta un precējusies un virs palīdz viņai nolīdzsvarot viņas ietiepību.

Dvīņi: 32 gadi, stabila karjera

Dvīņi irt ļoti gudri, harizmātiski un ziņkārīgi, vienmēr cenšas uzzināt ko jaunu un augt, lai būtu labāki, kā iepriekš. Viņi nemitīgi cenšas kļūt labāki un konkurē paši ar sevi. Ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka sieviete – Dvīnis vēlēsies attīstīt savu karjeru līdz zināmam laikam, kamēr nejutīsies pietiekami veiksmīga, lai varētu koncentrēt savu intelektuālo enerģiju citā jomā.

Par cik sieviete – Dvīnis koncentrējas karjerai, iespējams, ideālais laiks bērnam viņai būtu pēc 32 gadiem.

Vēzis: 31 gads, kaisles apmierinājums pēc piedzīvojumiem un dēkām

Sieviete – Vēzis pieaugs un kļūs par lielisku māti – drošu un cieši saistītu ar saviem bērniem gandrīz dvēseliskā līmenī. Problēma sievietei – Vēzim ir tā, ka viņa ir pārāk egoistiska un pārņemta ar savām personīgajām emocijām, lai ;aistu pasaulē bērnu kamēr vēl ir jauna. Viņai ir jāgūst pieredze, jāiztērē visa sava jauneklīgā un karstā kaisle, jāmācās no kļūdām un tikai tad viņa ir gatava kļūt par pašu labāko mammu uz pasaules. Sievietei – Vēzim ir jāuzticas sev un saviem pieņemtajiem lēmumiem, lai viņa varētu veltīt savu dzīvi cita cilvēka audzināšanai.

Lauva: 33 gadi, kad rimušās kaisles

Sieviete – Lauva ir drosmīga un skaidri zina, ko grib, un arī dara visu, lai sasniegtu vēlamos panākumus un slavu. Un kad runa nonāk līdz tam, kad tad labāk dzemdēt bērnu, tad labākais laiks ir pēc 30 gadiem, kad viņas dzīve jau ir nokārtojusies un stabila. Līdz tam sieviete – Lauva pastiprināti strādās, lai izveidotu veiksmīgu karjeru un ceļotu pa visu pasauli.

Jaunava: 27 gadi, pārsteigums – tas ne vienmēr ir slikti

Sieviete – Jaunava ir tik ļoti racionāla un prātīga savos lēmumos, ka tas jau kļūst apnicīgi. Viņa ir tik ļoti pieradusi klausīt savai prāta balsij, ka pārstājusi pievērst uzmanību, ko tad grib viņas sirds. Tāpēc, kad runa ir par bērna dzimšanu, šī uzmanīgā un pacietīgā sieviete nemaz par to neiedomāsies, kamēr viņas galva nepaziņos, ka ir pienācis īstais laiks. Tas nozīmē, ka labākais laiks , lai Jaunava laistu pasaulē bērnu ir divdesmitgadu pusē, jo negaidīts bērns ne vienmēr ir slikts. Pat, ja viņa nav gatava mazulim emocionāli, viņa liks visiem apkārtējiem domāt, ka viss ir kārtībā un visiem spēkiem centīsies, lai būtu gatava uz to momentu, kad bērns piedzims.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru