Kurš ir labākais laiks laist pasaulē bērnus katrai Zodiaka zīmei?

Svari: 30 gadi, stabilitāte finanšu jautājumos

Sieviete – Svari ir ļoti draudzīga un miermīlīga. Viņai patīk ar citiem sarunāties, analizēt savu tuvinieku un  draugu problēmas, palīdzēt viņiem izdarīt secinājumus, lai virzītos tālāk. Kad runa ir par viņu personīgajām problēmām, sieviete Svari lūgs padomu saviem tuviniekiem. Sākot no 20 gadiem viņa pastiprināti ceļos, pieliks pūles, lai sakārtotu darba attiecības un karjeru un pavadīs laiku ar viņai svarīgiem cilvēkiem. Viņa pagaidīs, kad būs finansiāli gatava bērnam, jo neredz jēgu egoistiski gribēt bērnu, ja nav naudas viņa uzturēšanai.

Skorpions: 24 gadi, gatavs vai nē

Sieviete – Skorpions ir tik ļoti līdzcietīga, ka bērna laišana pasaulē ir viena no labākajām lietām, ko viņa izdarīs savā dzīvē. Skorpions visu jūt tik ļoti dziļi ka pirmo reizi ieraugot savu bērnu, visam pārējam vairs nebūs nekādas nozīmes. Lūk kāpēc sievietei – Skorpionam labāk dzemdēt bērnu jaunībā. Neatkarīgi no tā, kādā stadijā ir viņas attiecības, sieviete – Skorpions nobriedīs un noformulēs savu dzīvi tādā veidā, lai atbilstu šim bērnam. Neatkarīgi no tā, vai viņa ir gatava bērnam vai nē, sievietei – Skorpionam ir jānogaida, kamēr viņa būs pārliecināta par savām attiecībām.

Strēlnieks; 28 gadi, ar izsmalcinātību un drosmi

Sievietes – Strēlnieka dzīvē ir tik daudz piedzīvojumu, drosmes, rūpju un draugu! Viņa ir pārliecināta par savu profesionālismu un pieliek visas pūles, lai dzīvotu cienīgi. Personīgajā dzīvē viņas ir avantūriskas un drošas. Sieviete – Strēlnieks tik ļoti mīl piedzīvojumus, ka var kļūt neuzmanīga un gaisīga, tāpēc bērns var pieteikties negaidot. Labākais laiks radīt bērnu sievietei – Strēlniekam  – jebkurā laikā! sieviete – Strēlnieks ir neticami stipra un var tikt galā ar visu, ko viņai sarūpējis liktenis ar izsmalcinātību un drosmi.

Mežāzis: 26. gadi, vispārēja stabilitāte

Sieviete – Mežāzis ir prātīga un praktiska, viņa nekad nedara neko aplamu un nepieņem tūlītējus lēmumus, īpaši, ja runa ir par vēl vienas dzīvības dāvāšanu pasaulei. Sieviete – Mežāzis ir atbildīgs, gudrs un piezemēts introverts. Viņa atklāti neieies sociālajā vidē un nekļūs par uzmanības centru, taču paslepus kontrolēs situāciju.

Ja runa ir par bērna dzimšanu, tad sieviete – Mežāzis tam pieiet ar visu savu prātu un atbildību. Labākais laiks bērnam sievietei – Mežāzim ir tad, kad viņa jūtas profesionāli, finansiāli un emocionāli tam gatava. Ideāli sievietei – Mežāzim būtu, ja viņa varētu to saplānot un sagatavoties, jo viņai nepatīk nenoteiktība.

Ūdensvīrs: 34 gadi, kad jūs jūtiet to ar sirdi

Sieviete – ūdensvīrs ir uzticams draugs, kaislīga mīļākā un sociāla personība. Tomēr ir brīži, kad viņa patur emocijas sevī, vienalga, vai ir dusmīga, vai skumja. Sieviete – ūdensvīrs var būt neprognozējama  un nedroša. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc sievietei – ūdensvīram būtu jāpagaida ar bērna radīšanu, kamēr viņa jutīs, ka ir tam emocionāli gatava.

Kolīdz viņa izlems, ka viņa to grib, viņa būs tam gatava. Uzticība, ar kādu viņa izturas pret saviem tuviniekiem un draugiem, pārvērtīs viņu par lielisku māti.

Zivis: 25 gadi, kad jūs ziniet, ko gribiet no dzīves

Neskatoties uz to, ka sievietes – Zivis ir emocionālas, pozitīvā puse slēpjas tajā, ka viņa var atdot bērnam savu sirdi un dvēseli. Neskatoties uz to, ka finansiālais stāvoklis nav tas pats labākais, sieviete – Zivis ir tik intensīva savās darbībās un emocijās, ka var audzināt bērnu gan kopā ar vīrieti, gan viena. Mazulis viņu padara stiprāku, drosmīgāku un labāku.

Taču, tā kā viņa nereti šaubās savos lēmumos, tad labāk pagaidīt, līdz viņai aprit 25 gadi un viņa zina, ko grib no dzīves. Sieviete – Zivis tāpat ir arī ļoti līdzcietīga, uzticīga un liela izgudrotāja un , lai arī ko dzīve nesolītu, viņa nesalūzīs. Viņa izdomās, kā piecelties, neskatoties ne uz ko.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru