Kurai no Zodiaka zīmēm veiksies 2018. gada novembrī?

Svari

Venēras retrogradā kustība Svariem neradīs nekādus draudus. Tas, protams, radīs virkni izmaiņu šīs zīmes pārstāvju dzīvēs, tomēr Jupiters katru no tām pārvērtīs pozitīvā. Vajag vien sagaidīt patīkamas ziņas. Un tās noteikti būs. Ja konkrētāk, tad Svarus gaida sociāli panākumi. Šīs zīmes pārstāvju panākumi būs galvu reibinoši. Veiksmīgākie vēl saņems piedāvājumu ieņemt valsts amatu. Laimīgie Svari knapi atteiksies no tik labvēlīgas iespējas.

Skorpions

Par Skorpionu laimi pat Jupiters neatbildēs. Viņu panākumi privātajā jomā būs atkarīgi no retrogrādās Venēras savienojumiem. Tieši skaistuma planēta kļūs par brīnišķīgu pārmaiņu vēstnesi: kad nepieejamo zīmju pārstāvju sirdī iemājos mīlestības jūtas. Zelta rudens iepriecinās pat visdrūmākos un nīgrākos. Noteikti atrodiet laiku perspektīvam randiņam!

Strēlnieks

Cepumi uz Strēlniekiem sāks krist jau 10. novembrī. Sākot ar otro mēneša dekādi Jupiters ieies savā planētā – Uguns zīmes zvaigznājā. Tas ir labākais laiks jebkuram sākumam: sākot ar atzīšanos mīlestībā līdz pat darījuma vienošanās noslēgšanu. Totāla veiksme būs itin visā. Un tā noteikti ir laba ziņa visazartiskākajiem zīmes pārstāvjiem. Investīcijas jebkurā jomā atmaksāsies. No kā tieši Strēlnieki iegūs laimi? Visdrīzāk, ka no pilnīgas rīcības brīvības, nekā no paša rezultāta.

Mežāzis

Finanšu ģēnijs Mežāzis var sākt spīdēt jau mēneša sākumā. Saturna pussekstils ar vērtību planētu Venēru nozīmē jebkuru ierobežojumu anulēšanu. Ceļš būs pilnīgi brīvs. Tāpēc nav nekas pārsteidzošs tajā, ka lielākā daļa darbīgo šīs zīmes pārstāvju novembrī uzsāks kaut ko savu. Biznesa jomā viņiem noteikti veiksme būs sabiedrotā.

Ūdensvīrs

Veiksies mīlestībā. Lūk, tik īsi var noraksturot šo labvēlīgo mēnesi Ūdensvīriem. Šīs Gaisa stihijas pārstāvjiem radīsies brīvs brītiņš privātās dzīves iekārtošanai. Visbeidzot izdosies atvadīties no pagātnes, dzīves materiālā puse vairs rūpes neizraisīs. Uzstājīgi ieteicams doties romantiskā dceļojumā ar pievilcīgu cilvēku.  Pilnīgi iespējams, ka tā būs vien pirmā nodaļa kopīgajai, laimīgajai dzīvei.

Zivis

Jupiters atbild ne tikai par Strēlniekiem, bet arī par apburošajām Zivīm. Tāpēc  novembri var pilnīgi nopietni uzskatīt par šo emocionālo cilvēku aktīvu mēnesi. Viņu garastāvoklis beidzot būs normas robežās, lietas darbā  normalizēsies, un radīsies brīvs laiks iemīļotajam hobijam. Tieši radošajā sfērā viņi sajutīs vislielāko laimi. Talantīga cilvēka pašrealizācija nozīmē totālus panākumus. Gatavojieties veiksmei, godkārīgās Zivis!

avots: strana-sovetov.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru