Kura zodiaka zīme visvairāk mīl krāpt, bet kura ir visuzticīgākā?

Zodiaka zīmju reitings, sākot ar tiem, kas visvairāk krāpj, un beidzot ar visuzticīgākajiem.

  1. Strēlnieks

Ja vienreiz nokrāpa, tad krāps vienmēr. Jūs tik tiešām esat dzimuši, lai krāptu savu partneri. Ja jums būs iespēja kādu krāpt un melot pat pēc nāves, jūs to tiešām arī darīsiet. Strēlnieki krāpj savus partnerus tāpat, kā cilvēks elpo. Jums patīk krāpt, jo šis process rada adrenalīna pieplūdumu, kas ir tik ļoti nepieciešams jūsu dzīvē. Ielūkojieties patiesībai acīs – jūs vienmēr krāpsiet savu partneri.

  1. Jaunava

Visi zina, ka jūs krāpjat savu otru pusīti, taču, vai jums tiešām šajā procesā jābūt tik neuzmanīgiem? Nākošreiz pacentieties izmest izlietotos prezervatīvus vai vismaz gultu saklāt! Taču jums nav nekas pretī tikt pieķertiem nozieguma vietā, jo tas ir kā spēcīgs impulss jūsu egoismam. Jūsu sarakstā ir vesela virkne mīļāko, kas 24/ 7 gaida no jums zvanu. Žēl ir tos cilvēkus, kas jūsos iemīlēsies, jo, agri vai vēlu, viņiem nāksies piedzīvot patiesu sarūgtinājumu.

  1. Svari

Šoreiz nav runa par to, ka jums patīk sekss – jūs dievināt aizraušanos un izteitu kaisli, tādēļ jūs noteikti pievērsīsieties partnera emocionālai krāpšanai. Jums ir svarīgas emocija un mīlestība, taču ne līdz galam, tādēļ jums vienmēr būs vairāki rezerves varianti. Jūs esat tik talantīgi krāpšanā, ka varētu vienā restorānā saaicināt trīs savus partnerus (divi no tiem noteikti ir mīļākie) un neviens no viņiem pat nenojaustu, ka jūs viņus krāpjat.

  1. Auns

Iespējams, ka jūsu partneris pat neko sliktu jums nav izdarījis. Jums vienkārši moka ziņkāre pēc aizliegtā augļa. Jums nepatīk justies kā sprostā. Jūsu iekšā esošais dzīvnieks – auns tā vien grib izlauzties uz āru un izbaudīt savu ragu spēkus. Jums patīk izvēlēties dažādus mīļākos tā, it kā viņi būtu izsmalcinātas kafijas šķirnes kādā smalkā franču kafejnīciņā. Pats trakākais ir tas, ka jūs nemaz necenšaties slēpt sevis veiktos sānsoļus: pat tad, ja tiksiet pieķerti kaut paša akta laikā. Galu galā, ja jūsu partneris spētu jūs apmierināt un zinātu, kā padarīt jūs patiešām laimīgus, jūs viņus noteikti nekrāptu.

  1. Dvīņi

Līdzko kāds jums uzdod jautājumu: “Kā tas ir – gulēt ar kādu citu, kas nav jūsu pašreizējais partneris?” un jūs nebūsiet laimīgi, kamēr neizmēģināsiet, kā tas patiešām ir. Galu galā, ja nu jūs nomirsiet, tā nemaz neizbaudījuši un neatraduši to savu “īsto un vienīgo”? Tieši šī iemesla dēļ parasti izlemjat par labu sānsoļiem, piemēram, ar sava partnera draugu vai māsu/ brāli. Lielākā daļa dzīvnieku pasaules pārstāvju nav monogāmi, tad kādēļ jums tādiem jābūt?

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru