Kura zodiaka zīme visvairāk mīl krāpt, bet kura ir visuzticīgākā?

  1. Mežāzis

Jūs nekrāpjat bieži, taču ļoti satraucaties, ja to izlemjat izdarīt. Galu galā – jūs esat dzīvnieks, kam ir arī savas dabīgās vajadzības. Ja jūs nevarat būt kopā ar to, ko mīlat, tad jūs varat pārgulēt ar to, ar ko pašlaik vienkārši tiekaties. Parasti sānsoļi jums notiek pavisam netīšām. Jūs vai nu piedzeraties, vai atrodaties komandējumā. Taču jums krāpšana ir tikai fiziska, jo jūs nesatraucaties par šo cilvēku un neizjūtat dvēseliskus pārdzīvojumus.

  1. Vēzis

Nav runa par to, ka jūs izlēmāt krāpt, bet par to, ka tajā visā esat ļoti neapdomīgi. Jūs esat pārāk pieklājīgi un noteikti nevēlaties, lai jūsu pašreizējais partneris par to uzzina. Tādā veidā tiek sajaukta kopā pieklājīga neapdomība un ārkārtīga nekārtība, turklāt tas tiek vērsts pret visiem šīs situācijas dalībniekiem. Jūs veiksiet sānsoļus tik ilgi, kamēr neatradīsiet savu “īsto un vienīgo”, jo tikai tad jūs uz visiem laikiem pārtrauksiet šo slapstīšanos pa krūmiem. Vienīgais iemesls, kādēļ jūs krāpjat, – jūs vēl neesat atraduši patiesu mīlestību.

  1. Ūdensvīrs

Jūs daudz biežāk krāpjat emocionāli nekā fiziski. Pārsvarā tas ir tādēļ, ka jums ir izteiktas bailes no baktērijām un slimībām, kuras iespējams iegūt fiziska kontakta laikā, taču lielākoties arī tādēļ, ka ne kurš katrs var apmierināt jūsu neizsmeļamās emocionālās prasības. Ielūkosimies patiesībai acīs – jums ir ļoti nepieciešama patiesa mīlestība un rūpes. Ja jūs iemīlēsieties kādā no visas sirds un dvēseles, jums vairs nekad nebūs jākrāpj. Ja jūsu pašreizējais partneris ir visīstākais seksa atkarīgais, tad jums pat galvā neienāks doma, ka nepieciešams veikt sānsoļus. Taču, ja jūsu partneris nespēj jūs apmierināt ne fiziski, ne emocionāli – pie velna! Ko jūs vispār vēl darāt ar viņu kopā?

  1. Zivis

Jūs mīlat iemīlēties. Tieši tādēļ jūs reti kad veicat sānsoļus. Vienīgā reize, kad tos varat veikt, ja jūtat, ka viss ir jau beidzies. Krāpšana jums ir veids, kā pārtraukt pašreizējās attiecības. Taču, ja jūs dosieties šajā bīstamā virzienā, jūs lieliski spēsiet slēpt visas pēdas un pierādījumus. Jūs esat kā veiksmīgs slepkava, kas aiz sevis paslēp visus lietišķos pierādījumus.

  1. Lauva

Jūs pārsvarā esat uzticīgi savam partnerim, bet ne jau tādēļ, ka uzskatāt krāpšanu par kaut ko netiklu. Visticamākais, ka šādi soļi jums nav izdevīgi. Kam ir vajadzīgas šīs galvassāpes, kas var sekot pēc veiktajiem sānsoļiem? Kam ir nepieciešama tā drāma un smagā šķiršanās, kad jūs tiksiet pieķerti ar savu mīļāko pašā akta laikā? Īslaicīga baudas gūšana nav tā skandāla un ciešanu vērta, kas var sekot pēcāk.

  1. Skorpions

Krāpšana ir pirmā pazīme tam, ka esat iemīlējušies šajā cilvēkā, turklāt jums iemīlēties nākas ļoti grūti. Jūs krāpjat, lai samazinātu ievainojamības sajūtu un atgūtu varu un kontroli pār šiem cilvēkiem. Krāpt jūs varat arī tad, ja jums gultas priekos ar savu pašreizējo partneri paliek pārāk garlaicīgi. Ideālā gadījumā –  jums der lielisks sekss un neliels mīlestības trūkums, turklāt tā ir vienīgā garantija pret iespējamiem sānsoļiem.

  1. Vērsis

Jūs esat uzticīgi kā suns savam saimniekam, tādēļ vienīgais gadījums, kad jūs varat krāpt savu otru pusīti, ir tad, ja iemīlat kādu citu un nespējat kontrolēt savas tā brīža emocijas.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru