Kura no Zodiaka zīmēm ir vistīrīgākā, bet kura netīrīgs nevīža. Par Zivīm tieši mērķī!

  1. Jaunava

Jūsu tīrīgums robežojas ar mikrofobiju. Mikrobi bailēs dreb, kad jūs ienākat istabā. Jūs varat veikt ķirurģisku operāciju uz savas grīdas, jo tā ir tik tīra. Pārējie cilvēki salīdzinājumā ar jums liekas esam cūkas.

  1. Auns

Ieraugot nekārtību, jums sākas galvassāpes. Jūs nevīžību uzskatāt par psihisku slimību. Jūs esat ieintersēts apzināt kosmosu, jo cerat, ka kādā jaukā dienā mēs varēsim aizsūtīt visus Zemes atkritumus, netīrumus un putekļus uz kādu citu planētu. Jūs apģērbu mazgājat divreiz, jo vienkārši domājat, ka pat jūsu veļasmašīna netiek galā ar savu uzdevumu.

  1. Vēzis

Atsvaidzinātājs, balinātājs, traipu noņēmējs, veļas mazgāšanas pulveris, dažādu virsmu tīrīšanas līdzekļi ir jūsu labākie draugi. Jūs esat cilvēks, kurš savā somiņā līdzi nēsā dezodorantu. Ja jūs neesat mazgājušies vairāk nekā 18 stundas, tad kļūstat ārkārtīgi kaprīzs. Vienu vai divas reizes jūs atļaujat sev kļūt netīram, bet visu atlikušo gadu jūtaties vainīgs par to.

  1. Skorpions

Netīrumi pielīp jūsu ķermenim, kā muša uz līmlentes, un jūs to notīrat, cik ātri vien varat. Jūsu personīgā higiēna ir perfekta.

  1. Mežāzis

Jums tīrība ir vistiešākajā veidā saistīta ar ārieni. Jūs esat ļoti akurāti. Jūsu mājas izskatās nevainojami, bet aiz kumodēm glabājas daudz netīrumu. Turklāt jums ir ļoti “netīras” domas, un neizliecieties, ka tas tā nav.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru