Kura no Zodiaka zīmēm ir vistīrīgākā, bet kura netīrīgs nevīža. Par Zivīm tieši mērķī!

  1. Vērsis

Jūs esat kārtības pielūdzējs, tāpēc nekārtība uztrauc jūs vairāk, nekā netīrumi. Lietām ir jāzin sava vieta. Jūs neieredzat visu, kas pārkāpj jūsu Fen-šui.

  1. Dvīņi

Jūs esat Dvīņi, tāpēc no vienas puses – nevīžas, bet no otras – kārtīgi. Viss ir atkarīgs no situācijas. Jūsu personīgā higiēna ir nevainojama, bet jūsu uzkopšanas ieradumi liek vēlēties kaut ko labāku. No visām istabām, kurās jūs dzīvojat, vannasistaba, visticamāk, izskatīsies vissliktāk.

  1. Strēlnieks

Jūs, visticamāk, esat visgudrākas, interesantākais un skaistākais cilvēks kompānijā, bet ir pagājušas jau divas nedēļas, kopš jūs pēdējo reizi iznesāt atkritumus, un pāris dienas, kopš esat tīrījis zobus. Atjēdzieties, kamēr vēl no jums nav aizbēdzis kārtējais puisis!

  1. Ūdensvīrs

Jums ir tīrs prāts, bet netīra māja. Jūs maksājat par komunālajiem pakalpojumiem ātrāk, nekā mazgājat traukus. Jūs regulāri apmeklējat zobārstu, bet būtu labi, ja jūs periodiski izmantot zobudiegu. Laiku pa laikam jūs kādam samaksājat pa rsavas mājas iztīrīšanu, bet problēma ir tajā, ka jūs nevarat kādam samaksāt par iešanu dušā. Paceliet savu personīgo higiēnu citā līmenī.

  1. Zivis

Jūs esat ļoti mīļš un labsirdīgs cilvēks, bet jūs esat atklāts nevīža. Jūs ķeraties pie kopšanas tikai pēc tam, kad būsiet izdomājuši miljons attaisnojumu, kāpēc jums vajadzētu uzkopšanu atlikt. Esiet tik labi, nomazgājieties, pirms ejat gulēt, jūsu gulta paliks tīrāka ilgāku laiku.

  1. Lauva

Jūs esat pārāk aizņemti, priecājoties par savu atspulgu, lai pamanītu, cik daudz putekļu un netīrumu ir uz šī spoguļa. Vai arī liela plaisa spogulī. Vai arī gigantisks kafijas traips uz sienas aiz spoguļa. Jūs pat neredzat zobupastas pleķi uz savas mīļākās maiciņas. Sāciet ar mazāko – aizejiet pie oftalmologa.

  1. Svari

Jums ir slikti, kad visapkārt ir tīrība un kārtība, bet jūsu draugiem ir slikti, kad viņi ienāk jūsu dzīvoklī. Tajā viņi var atrast dažādu laikmetu kukaiņus netīrās veļas kaudzē vai arī alus pudelēs.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru