Kontrolējat sāpes mugurā un gurnos, veicot staipīšanās vingrinājumus. To noteikti vajag pamēģināt!

Mūsu ķermenim ir ļoti svarīgi veikt izstaipīšanās vingrinājumus katru dienu, īpaši ja mēs esam fiziski neaktīvi. Rīkojoties tādā veidā, mēs varam uzlabot savu elastību, izturību un muskuļu spēku.

Ar izstaipīšanās vingrinājumu palīdzību, mēs varam izvairīties no dažādām traumām un novērst daudzas sāpes, piemēram, sāpes mugurā vai gurnos.

Iesakām izmēģināt šos 6 vingrinājumus. Vajadzētu veikt tos katru dienu, un jūs redzēsiet atšķirību mazāk nekā mēneša laikā.

Kamielis

Šī poza ir ļoti populāra jogā, un tā uzlabos jūsu gurnu spēku. Nostājieties uz ceļiem, uzliekot kājas plecu platumā, roku plaukstas uzliekat uz muguras lejasdaļas.

Tad jums vajag pacelt un pārvietot jūsu gurnus uz priekšu, līdz brīdim, kamēr jūs nebūsiet saliecies kā kamielis.

Liekšanās

Šo vingrinājumu var izpildīt gan sēdus, gan stāvus. Ja jūs izvēlaties sēdēt, kājas vajag saliekt ceļos un nolikt taisni priekšā, un tad mēģināt pieskarties pie potītēm ar rokām.

Kas attiecas uz to, ja izvēlaties izpildīt vingrinājumu stāvus, tad izpilde ir ļoti līdzīga . Jums vajag stāvēt, kājas plecu platumā, un jāliecas, kamēr ar plaukstām pieskaraties pie grīdas. Pārliecinieties, ka jūsu spranda ir atslābināta.

Varde

Nostājieties četrrāpus, maksimāli iepletis ceļgalus. Pārvietojot gurnus uz priekšu, ar krūtīm jātiecas pret grīdu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru