Ziede, kas paveic brīnumus. Obligāti saglabājiet recepti — noderēs

Šī ziede ārstē daudzas slimības: fibriomas, čūlas (tai skaitā arī tropiskas), gangrēnu, mastītu, apdegumus, augoņus, slimās locītavas, ekzēmas, olnīcu cistas — un vēl daudz ko citu! Kā pagatavot šo brīnum – ziedi.

Emaliētā traukā ieliet 1 glāzi rafinētās augu eļļas, iemest bišu vaska gabalu, kas ir apmēram sērkociņu kārbiņas lielumā, trauku uzlikt uz mazas uguns, lai vasks izkūst.

Pusi no cieti novārīta olas dzeltenuma saspaidīt ar dakšiņu uz šķīvja, un pakāpeniski pievienot traukā ar eļļu un vasku.

Rūpīgi sajaucat, noņemat no uguns un ļaujat ievilkties kādas 10-15 minūtes.

Tad izkāšat caur neilona audumu, uzglabājiet ledusskapī stikla traukā.

 

Ziede ir ļoti efektīva. Ja ziedi vajag kur iesmērēt, tad viņu vajag uzsildīt ūdens peldē līdz 40 grādiem. Ziede ārstē:

Sinusīts

Uzsildītu ziedi, iesūc pipetē un uzreiz iepilina degunā. Tas izarstēs pat ļoti ielaistu slimību. Lai ziede atkal nesastingtu, visu darat ļoti ātri. Ziedi degunā var pilināt ar vienas stundas starpību. Var gadīties, ka pietiek pat ar divām reizēm. Ziede izvelk strutas no milzu spēku!

Strutaini vidusauss iekaisumi

Satīt no vates tādu kā diedziņu, un ievietot to ausī. Pēc vajadzības mainīt vates diedziņu, vienlaikus ziedi ieziest aiz auss. Ziede izvelk strutas un sāpes mazināsies. Tā var izārstēt visas auss kaites, ne tikai strutainas.

Iekaisumi kaklā, strutainā angīna

Iesmērēt ar ziedi kaklu, var taisīt kompresi, aptinot kaklu ar ko siltu. Ja sākt ziedi lietot jau no vakara un atkārtosiet procedūru ik pēc stundas, tad jau no rīta viss pāries.

Bronhi, sāpes vēderā, zarnās, furunkuli, mieža grauds acīs

Trīs reizes dienā pirms ēšanas būtu jāiedzer puse tējkarotes ziedes.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru