Ko par jūsu vīrieti var pateikt viņa dzimšanas mēnesis?

Janvāris, septembris

Viņi mīl komunicēt. Mīl tos, kas mīl viņus. Viņiem patīk būt uzmanības centrā. Viņu skaistā iekšējā pasaule sakrīt ar viņu ārieni. Bieži dusmojas. Pret draugiem izturas tā, it kā tie viņiem būtu paši svarīgākie cilvēki pasaulē. Drosmīgi un bezbailīgi. Vienmēr spēj iegūt jaunus draugus. Šiem cilvēkiem ļoti viegli var nodarīt sāpes, bet viņi ātri spēj nostāties atpakaļ uz kājām. Sapņotāji. Nevēlas kontrolēt savas jūtas. Neparedzams.

Februāris

Viņi domā abstrakti. Dzīvo realitātē. Ir inteliģenti un ļoti gudri. Vienmēr citādi. Ļoti pievilcīgi. Viņi ir kā patiešām ātri dēmoni. Viņiem ir vairāk par vienu labāko draugu. Temperamentīgi. Klusi, kautrīgi un pieticīgi. Patiesi un uzticīgi. Viņi vienmēr cenšas piepildīt savus mērķus, mīl brīvību. Dumpīgi, kad tiek kaut kādā veidā ierobežoti. Ļoti viegli aizkaitināmi, taču cenšas to neizrādīt. Nepatīk nevajadzīgas lietas. Patīk draudzēties, taču reti to izrāda. Romantiski iekšēji, bet ne ārēji. Pareizi un smieklīgi.

Marts

Satriecošs cilvēks. Pievilcīga personība. Ļoti seksuāli. Maigi un noslēgti. Patiesi, dāsni, dabīgi un atsaucīgi. Komunikāciju pamats. Patīk daudz runāt. Fantastiski skūpstās! Ļoti bieži nokaitinās. Ļoti ietiepīgi jebkurās situācijās. Patīk, ka viņi tiek pamanīti. Citu cilvēku dēļ ir spējīgi riskēt. Vienmēr pieņem veiksmīgus lēmumus. Seko līdzi modei. Iespējams, ir pārāk populārs citu vidū. Intelektuāls. Reizēm mēdz būt siržu lauzējs. Necieš aizvainojumus. Mīl komplimentus! Ļoti liels koķetētājs. Uzticams. Pateicīgs un vienmēr atbild uz labiem darbiem un labsirdību. Lielisks gultā. Emocijas patur sevī. Reizēm, emociju pārņemts, pievēršas alkoholam. Vērīgs, vienmēr novērtē citus.

Aprīlis, oktobris

Laba humora izjūta. Ietiepīgi. Ļoti runātīgi. Labsirdīgi un atsaucīgi. Lojāli. Lieliski sadarbojas ar citiem. Ļoti pašpārliecināti. Jutekliski. Viņi vienmēr ir pozitīvi vērsti. Bagātīga domāšana. Laba atmiņa. Gudrs un zinošs. Patīk meklēt informāciju. Viņi var uzmundrināt ikvienu vai arī sasmīdināt ikvienu. Viņi ir labi līderi. Viņiem patīk sports, mūzika, atpūta un ceļošana.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru