Aizmirstiet par klepu, izmantojot vien sasmalcinātu banānu un vēl divas sastāvdaļas

Par medus dziednieciskajām īpašībām zina teju katrs. Mūsu omītes un mammas ārstējās ar šo saldo produktu, tāpat mēs ārstējam sevi un savus bērnus. Taču, kas īsti notiek, kad medus tiek sajaukts kopā ar eksotisko banānu? Mūsu redakcija steidz jums pastāstīt, ka medus ar banānu ir viens no labākajiem līdzekļiem cīņā pret klepu.

Banāns pret klepu

Brīnumaini liekas, ka visparastākais banāns spēj novērst sauso klepu, radot atkrēpošanos un pat piepildot organismu ar enerģiju. Banāna mīkstums ir pārpildīts ar B, PP, A un C vitamīniem. Tāpat banānos ir ļoti daudz šķiedrvielas, saharoze, karotīns, kālijs, magnijs, dzelzs un citi veselīgi mikroelementi un minerālvielas.

Šāds augļa sastāvs palīdz uzlabot imunitāti, kas padara banānu par vienu no labākajiem līdzekļiem cīņā ar akūtām respiratoriskām un citām infekcijas slimībām. Bet par medus labvēlīgajām īpašībām mēs varētu rakstīt un rakstīt…

Līdzeklis no banāniem un medus sniedz divkāršu triecienu infekcijām, atjauno organisma aizsargspējas un veicina izveseļošanās procesu. Šādu līdzekli var ļoti viegli pagatavot. Būs nepieciešamas vien trīs sastāvdaļas.

Sastāvdaļas:

  • 2 nogatavojušies banāni
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 400 ml ūdens

Pagatavošana:

  1. Ielejiet ūdeni katliņā un lieciet uz nelielas uguns. Ļaujiet ūdenim sākt vārīties un tajā pašā mirklī izslēdziet to ārā.
  2. Gatavos banānus nomazgājiet un nomizojiet. Banāna mīkstumu sasmalciniet ar blendera vai dakšiņas palīdzību.
  3. Banāna mīkstumu lieciet klāt verdošajam ūdenim, lēnām maisiet, līdz būs izveidojusies viendabīga masa.
  4. Kad masa būs atdzisusi, pievienojiet klāt divas ēdamkarotes medus un visu rūpīgi pārmaisiet. Un zāles pret klepu ir gatavas!
  5. Medus un banānu preparātu nepieciešams lietot 3 – 4 reizes diennaktī, apmēram 30 minūtes pirms vai pēc ēšanas. Bērniem vecumā līdz vienam gadam medus lietošana nav rekomendēta.

Šķir nākošo lapu un noskaties video

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru