Ko par jūsu vīrieti var pateikt viņa dzimšanas mēnesis?

Maijs

Ļoti seksuāli, viņiem patīk viss par un ap to. Aktīvi un dinamiski. Izlēmīgi, taču bieži nožēlo savu aizsvilšanos. Pievilcīgi. Spēcīga mentalitāte. Patīk uzmanība. Diplomātiski. Spēj nomierināt cilvēkus un palīdzēt atrisināt viņu problēmas. Drosmīgi un bezbailīgi. Parasti viņiem ir daudz draugu. Emocionāli. Ietiepīgi. Viņiem ir laba atmiņa.

Jūnijs

Viņiem patīk izmēģināt ko jaunu. Noslēpumains, noslēgts. Grūti saprast citus, grūti būt saprastam. Kluss, ja ir satraukts vai sasprindzis. Ļoti lepns par sevi. Patiess. Taktisks. Viņi ir asprātīgi un populāri citu cilvēku vidū. Daudzi viņu grib atdarināt. Viņi vada citus fiziski un garīgi. Viņiem patīk pabūt vieniem. Vienmēr izdara secinājumus par pagātni un vecajiem draugiem. Nekad nemeklē draugus. Viņi nav agresīvi, ja kāds viņus izprovocē. Mīl būt mīlēti.

Jūlijs

Patiesa laime ir atrasties šo vīriešu klātbūtnē. Viņiem patīk iepazīties un iegūt jaunus draugus. Flirta ģēniji. Ja runa ir par filmām, tad kādu dienu viņi var kļūt par labi zināmiem aktieriem.

Augusts

Ekstraverti. Riskanti. Patīk uzmanība. Lieliski sevi kontrolē. Mīkstsirdīgi. Par sevi pārliecināti. Skaļi un trokšņaini. Atriebīgi. Viņiem patīk runāt un dziedāt. Viņiem ļoti patīk mūzika. Sapņotāji. Viegli novēršas. Ienīst neuzticību. Viņiem ir bagātīga iztēle. Dumpīgi, kad tiek kaut kādā veidā iegrožoti. Spēlmaņi. Noslēpumaini. “Pievilcīgi” vai “skaisti” visiem. Ietiepīgi. Ziņkārīgi neatkarīgi. Viņiem ir spēcīgs gribasspēks. Cīnītāji.

Novembris

Ietiepīgi un cietsirdīgi. Brīvais gars. Viegli aizkaitināms. Pievelk citus, viņiem patīk uzmanība. Ar dziļām jūtām. Viņi ir skaisti fiziski un garīgi. Viņiem nav nepieciešama motivācija. Viņi ir kautrīgi pret pretējo dzimumu. Viegli spēj nomierināt citus. Sistemātiķis (kreisā smadzeņu puslode). Patīk sapņot. Spēcīgas pareģošanas spējas. Laba iztēle. Mīl literatūru un mākslu. Patīk ceļot. Nepatīk būt mājās. Darbaholiķi.

Decembris

Izskatīgi. Konkurētspējīgi it visā. Aktīvi spēlēs un savstarpējās attiecībās ar citiem cilvēkiem. Nepacietīgi un vienmēr steidz notikumiem pa priekšu. Ambiciozi. Ietekmīgi kaut kā organizēšanā. Viegli runāt, taču grūti saprast. Viņiem vienmēr ir daudz ideju. Jutekliski. Aktīva domāšana. Vienmēr ilgi svārstās par kaut ko. Patīk visu salikt pa plauktiņiem. Pievelk citus cilvēkus, viņiem patīk uzmanība. Dziļas jūtas.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru