Ko nozīmē dzīves līnija uz jūsu rokas? Lasiet pilnu atšifrējumu

Dzīves līnija. Cik gan reizes mēs esam dzirdējuši šo vārdu savienojumu? Daudzi cilvēki to izmanto zinot, ka tas ir saistīts ar hiromantiju – cilvēka liktenis lasīšanu pēc rokām, bet lielākā daļa pat nezina, ko tas nozīmē. Mēs jūs iepazīstināsim ar to, kas ir dzīves līnija, atklājot ar to saistītos hiromantijas noslēpumus.

Dzīves līnijas noteikšana un tās atrašanās vieta uz rokas

Hiromantijā ir svarīgi īstajā laikā un pareizi nolasīt to, kas ir rakstīts uz jūsu rokas. Tas attiecas vispirmām kārtām jau uz dzīves līniju.

Kas gan īsti ir dzīves līnija? Tā ir loks, kas sākas starp rādītājpirkstu un īkšķi, un beidzas īkšķa un visas plaukstas sākumā. Dzīves līnija ir katram cilvēkam, un tā parāda, kādas īpašības piemīt tās īpašniekam – enerģiskums, griba, drosme utt. Citiem vārdiem, tā nosaka visu cilvēka dzīvi.

LASI VĒL: Ja jūsu delnā ir saskatāms M burts

Dzīves līnija iet blakus Venēras pauguram, to apjožot. Venēras paugurs – tas ir tas, pēc kā mēs ar dzīves līnijas palīdzību varam noteikt cilvēka dzīves spēku un enerģiju. Šeit ir svarīgi atzīmēt, ka, jo tuvāk īkšķim atrodas dzīves līnija, jo lielāka iespēja, ka cilvēkam sekos tādas īpašības kā lēmumu pieņemšanas vilcināšana, nogurums, ātra enerģijas zaudēšana it visā, ko viņš dara.

Dažu notikumu noteikti dati pēc dzīves līnijas

Lai noteiktu, kad cilvēks nomirs, nepietiek tikai ar vienu dzīves līniju. To ir svarīgi atcerēties visiem, kuri domā, ka īsa dzīves līnija ir pazīme tam, ka dzīve būs īsa. Pastāv daudz datu, kurus spēj savākt hiromants, lai noteiktu cilvēka nāves datumu. Nevajadzētu arī aizmirst, ka jūsu roka ar laiku mainās, un tas nozīmē, ka noteikti notikumi jūsu dzīvē var mainīties, vai arī vispār – paši pazust.

Visvienkāršākais veids, kā noteikt jūsu vecumu brīdī, kad notiks kādas izmaiņas jūsu dzīvē, – ir jānovelk līnija no vidējā pirksta uz leju. Punktā, kur līnija saskaras ar dzīves līniju, būs jūsu vecums 35 gados. Tādā veidā var uzzināt, aptuveni cik ilgi jūs dzīvosiet. Vai arī šo atzīmi ņemt par pamatu, lai noteiktu, kādā vecumā notiks svarīgi notikumi jūsu dzīvē, par kuriem tiks stāstīts zemāk.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru